Görüş Bildir
Haberler
Sen Vücudunun Hangi Parçasıyla Düşünüyorsun?

Sen Vücudunun Hangi Parçasıyla Düşünüyorsun?

Yung Boş Ada
01.07.2015 - 18:07 Son Güncelleme: 02.07.2015 - 14:31

Senin düşüncelerini, hareketlerini vücudunun hangi parçasının etkilediğini hatta yönettiğini hiç merak ettin mi? Bence etmelisin, sonuç çok şaşırtıcı olabilir. Hadi testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak beş duyundan hangisinin daha güçlü olduğunu öğrenmek istiyoruz.

2. Stresli olduğun zamanlarda bunlardan hangisi seni kesinlikle sakinleştirir?

3. Bu karelerden en çok hangisi ilgini çekti peki?

4. Şu an bunlardan hangisini yapmayı tercih edersin?

5. Sence bir ilişkinin en iyi yönü nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki yedi ölümcül günahtan sen hangisini işlemeye daha yakınsın?

7. Bu pastalardan hangisini yemek istersin şu an?

8. Son olarak bugünün tamamen boş olduğunu düşün, ne yaparak geçireceksin gününü?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kulaklarınla düşünüyorsun!

Kulaklarınla düşünüyorsun!

Sana hiç çok iyi bir dinleyici olduğunu söyleyen olmuş muydu? Olmadıysa bile biz söyleyelim çünkü gerçekten öylesin. Arkadaşlarının dertleşmek, konuşmak ya da fikir almak için geldiği ilk kişi sen olsa gerek. Ayrıca inanılmaz bir işitsel zekan var; duyduğun bir sesi asla unutmuyorsun. Genelde rahatlamak ve sakinleşmek için de müzik dinlediğini söyleyebiliriz. Çünkü üzgün zamanlarında kendini yiyip bitirmektense kulaklıklarını takıp kendini müziğe vermek çok daha iyi. Sadece üzgün zamanlar değil, müzik hayatın hayhuyundan kaçmak için de mükemmel bir seçim doğrusu.

Gözlerinle düşünüyorsun!

Gözlerinle düşünüyorsun!

Senin o kadar derin bakışların var ki, gözlerin adeta ruhuna açılan birer pencere gibi. Görsel hafızan ise zaten dillere destan; gördüğün yüzleri, yerleri, nesneleri asla unutmuyorsun. Ayrıca inanılmaz bir gözlem yeteneğin var senin; başkalarının sadece baktığı yerleri sen görüyorsun. Gerçek anlamda görüyorsun, kimsenin dikkatini çekmeyen ayrıntıları şıp diye fark ediyorsun. Şahin gibi gözlerin var vesselam!

Özel yerlerinle düşünüyorsun!

Özel yerlerinle düşünüyorsun!

Sen bir kere son derece açık sözlü birisin; düşündüğü şeyi, ne istediğini şak diye söylersin hiç çekinmeden. Özellikle cinsellikle ilgili konularda son derece cesursun. Ne istediğini çok iyi biliyor ve bunu açık açık dile getirmekten asla ama asla çekinmiyorsun. Ayrıca son derece meraklı olduğunu da söylemeliyiz; bu dünyadan gitmeden her şeyi en az bir kere denemek, keşfetmek istiyorsun.

Beyninle düşünüyorsun!

Beyninle düşünüyorsun!

Vay canına! İşte 'gerçek deha' dediğimiz analitik zekası inanılmaz derecede yüksek olan insanlardan biri de sensin! Yaptığın her hareket, attığın her adım mantıksal bir düzene oturtulmuş adeta. Hayatının her anında mantığı ön planda tutuyorsun. Bilime, matematiğe olan ilgin de çok yüksek. Bunların dışında son derece planlı ve düzenli bir insansın.

Midenle düşünüyorsun!

Midenle düşünüyorsun!

'Onun kalbine giden yol midesinde geçer' cümlesindeki 'O' var ya, işte o sensin! İnanılmaz bir damak zevkin ve gurmeleri aratmayacak derecede bilgin var yemekler konusunda. Çünkü yemek yemek senin için sadece bir ihtiyaç değil, adeta bir yaşam tarzı! Yemeği doymak için değil, zevk almak için yiyenlerdensin. İnsanları da genelde yemek zevklerine göre çok güzel tahlil ediyorsun. Bütün bu yemek aşkına rağmen kilondan da memnunsan ne mutlu sana! Haydi sana şimdiden afiyet olsun güzel insan!

Kalbinle düşünüyorsun!

Kalbinle düşünüyorsun!

Sen bu dünyadaki en sevgi dolu, en sempatik insanlardan birisin. Her şeye sevgiyle yaklaşıyor, dokunduklarına sevgini aktarıyorsun. Çünkü senin çok yumuşak ve ağzına kadar sevgiyle dolu bir kalbin var. Dahası bu dünyadaki en duygusal insanlardan birisisin sen. Bu yüzden de sana Beatles'tan All You Need Is Love şarkısını gönderiyoruz ey samimi insan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
494
364
173
59
30
28
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bunu oruçlu oruçlu yaparsak tabi midenle düşünüyorsun çıkar normaldir

Pasif Kullanıcı

4 derece miyoplu şahin gözleri hmm enteresan..

Ravenblack

Ha ha! bende astigmatta var onların yanında onu napcaz? Şahinmiş... :P

Mabada

ben şeyimle düşünüyormuşum :(