Görüş Bildir
Haberler
Senin Kökenlerin Aslında Hangi Irktan?

etiket Senin Kökenlerin Aslında Hangi Irktan?

Yung Boş Ada
08.06.2015 - 18:43 Son Güncelleme: 08.06.2015 - 19:12

Acaba dış görünüşüne göre sen hangi ırka benziyorsun? Hemen testi çözüp öğrenmeye ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bunlardan hangisi senin göz rengine daha yakın?

2. Bunlardan hangisi senin en güçlü kişilik özelliğin peki?

3. Güneşlenmeyi sever misin?

4. Tatile gittiğin zaman yapmayı en sevdiğin aktivite ne peki?

5. Bu şehirlerden hangisini gezmek istersin peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin saç rengin bunlardan hangisine en yakın peki?

7. Sence başkalarının sende en çok kıskandıkları özelliğin ne?

8. Son olarak bu kadınlardan hangisi daha güzel sence?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen tam bir Korelisin!

Sen tam bir Korelisin!

Bembeyaz pürüzsüz tenin ve parlak saçlarınla sen tam bir Korelisin! Sen son derece sakin ve ağırbaşlı bir insansın. Dışarıdan biraz soğuk göründüğünü de söyleyebiliriz aslında. Ayrıca senin çok gizemli ve etkileyici bir havan var. Ama hepsi bir yana sen ışıl ışıl bir insansın, sen bir ortama girdin mi orası aydınlanır.

Sen tam bir İskandinavsın!

Sen tam bir İskandinavsın!

Altın tonlarındaki saçların ve açık renk teninle sen tam bir İskandinavsın! Kendine güvenin oldukça yüksek ve bu sana inanılmaz bir hava katıyor, seni kat be kat çekici yapıyor. Dahası, senin altın gibi bir kalbin ve çok asil bir ruhun var. Bu asillik davranışlarına yansımış durumda. Sen adeta İskandinav ülkelerinden birinin kraliyet ailesine mensup gibisin.

Sen tam bir İranlısın!

Sen tam bir İranlısın!

Koyu renk saçların ve esmer teninle sen tam bir İranlısın! Ah o gözlerin yok mu senin, derin bakışların insanın içine içine işliyor resmen!  Senin gözlerin insanı alıp başka diyarlara götürüyor. Ayrıca senin çok sert bir mizacın var. Ciddisin ve son derece temkinlisin!

Sen tam bir İtalyansın!

Sen tam bir İtalyansın!

Buğday tenin ve derin kahverengi gözlerinle sen tam bir İtalyansın! Gözlerindeki gizem ne canlar yakmıştır kim bilir... Dahası sen o kadar kendine güvenli ve çekicisin ki, insanın sana hayran olmaması imkansız. Daima ilgi odağındasın sen. Ayrıca romantizmin kitabını yazmış olduğunu söylememize gerek var mı bilmiyorum. Porca miseria!

Sen tam bir Fransızsın!

Sen tam bir Fransızsın!

Çekici dudakların ve kusursuz teninle sen tam bir Fransızsın! Davranışlarındaki zarafet ve karizma seni karşı konulmaz biri yapıyor. Tarzına da zaten diyecek sözümüz yok! Var mıdır senden şıkı, hiç sanmıyoruz aslında. Son olarak sen gerçekten çok havalı bir insansın, çok farklı bir karizman var senin. C' est magnifique!

Sen tam bir Latinsin!

Sen tam bir Latinsin!

Tenindeki o bronzluk ve tüm yüzüne yayılan gülüşünle sen tam bir Latinsin! Karizmatiksin, hem de ne karizmatik. Sempatikliğin ise zaten dillere destan olmuş durumda, çok cana yakınsın, seni sevmeyen kimse yok resmen. Ayrıca sen hayatı dolu dolu yaşayanlardansın. Saçların ise kimlere parmaklık olmuş sayamadık valla.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3476
2329
1466
1064
694
510
475