Görüş Bildir
Haberler
Şehit Mete Can için oynadılar

Şehit Mete Can için oynadılar

Rıdvan KAYA
30.01.2017 - 11:09

Şehit Mete Can için oynadılar

TFF 3 Lig, 7. Gurupda mücadele eden Dörtyol Belediyespor Bayan Futbol Takımı, Mersin Gençlerbirliği Bayanlar Futbol takımı ile  Dörtyol 9 Ocak Stadyumunda Şehit P. Uzm. Onb. Mete Can için oynadıkları maçı 7-0 kazanarak namağlup ünvanını sürdürdüler.

ŞEHİT METE CAN  CANIMIZ

TFF 3 Lig, 7. Gurupda mücadele eden Dörtyol Belediyespor Bayan Futbol Takımı, Dörtyol 9 Ocak Stadında Mersin Gençlerbirliği Bayanlar Futbol takımı  ile ligin 1. maçında Türk bayraklı tişört ve geçtiğimiz hafta Eb Bab'da şehit olan Şehit P. Uzm. Onb. Mete Can'ın fotoğraflarının üzerine basılı olduğu ve Mete Can, CANIMIZ yazılı tişörtlerle sahaya çıktılar.

Maç öncesi Şehidimiz Mete Can için oynayacağız diyen Dörtyol Belediyespor Bayan Futbol Takımı, maç boyunca oyunun teh hakimi olan taraf oldu ve  rakip Mersin Gençlerbirliği'ne gol şansı vermeyerek karşılaşmadan 7-0 galip ayrılan taraf oldu.

Goller: Dörtyol Belediyespor: Naciye, İpek, Ebru ve Yağmur'dan geldi.

Maç sonrası açıklama yapan Dörtyol Belediyespor'un başarılı teknik adamı A. Fatih Kahveci; 'Öncelikle bu maçı Şehidimiz P. Uzm. Onb. Mete Can için oynadık. Bir kez daha şehidimize rahmet, Dörtyol'a ve milletimize de başsağlığı diliyoruz.

'GALİBİYET METE CAN'A '

Oyunun başından sonuna kadar topa sahip olan ve atak oynayan taraf bizdik. Futbolcularım da bu avantajı golle anlamlandırarak rakip fileleri 7 kez havalandırarak 1. maçımızda 10. ve anlamlı bir galibiyeti kazandılar. Bu galibiyetimiz Şehidimiz Mete Can'a ve Yiğit Dörtyollu hemşehrilerimize armağanımızdır. Tüm futbolcularımı yürekten tebrik ediyorum' dedi.

Haber: Rıdvan KAYA

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şehit Mete Can için oynadılar

Şehit Mete Can için oynadılar
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın