Görüş Bildir
Haberler
Samsung Pay, Çin’de Apple Pay’in Rakibi Olmaya Hazırlanıyor

Samsung Pay, Çin’de Apple Pay’in Rakibi Olmaya Hazırlanıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mobil ödeme sektörü ile ilgilenen tüm teknoloji devlerinin en büyük pazarının Çin olduğu aşikâr. Bunlardan en büyüğü olan Apple’ın Apple Pay sistemi ile en büyük kârını Çin üzerinden yapması öngörülüyor. Ancak Güney Koreli teknoloji firması Samsung yeni ödeme sistemi ile Apple’ın önüne çıkabilir.

Son bir aydır geliştirdiği mobil ödeme sistemi Samsung Pay’in testlerini sürdüren firma, bu testler için Union Pay ile ortaklık yoluna gitmişti. Sonuçlanan testler neticesinde Samsung Pay artık Çin’de hizmete girmeye hazır hale geldi.

Samsung Pay, şimdilik sadece Union Pay’in bankamatik ve kredi kartlarına sahip ancak ilerleyen zamanlarda bunların gelişeceği düşünülüyor. Çinli bankaların en büyüğü olan ICBC de bu sistemi destekliyor. Ayrıca Çin İnşaat Bankası, Çin Tüccarlar Bankası ve yakında listeye dahil olacak birçok banka da Samsung Pay’in destekçisi.

Samsung Pay’i şu an için Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note 5 modellerinde kullanmak mümkün. Galaxy S6, Galaxy S6 edge, A5, A7 ve A9 modelleri ise yakın zamanda kullanıma açılacak.

Kaynak: http://www.theverge.com/2016/3/29/113...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın