Görüş Bildir
Haberler
PSG Bir Puanla Başladı

PSG Bir Puanla Başladı

Fatih
18.09.2014 - 00:00

PSG Bir Puanla Başladı

Şampiyonlar Ligi F Grubu 'nda Paris Saint-Germain , Ajax karşısında öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı.

Deplasman ekibinin 14'de Edinson Cavani'den gelirken Ajax'ın golü 80'de Schöne'den geldi.

Maça hızlı başlayan PSG, henüz ilk dakikalarda Ajax kalesinde baskıyı kurdu. 14. dakikada kazanılan kornerde Edinson Cavani ceza sahası içinde sağ ayağıyla düzgün bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Baskıyı bırakmayan PSG, 21'de Zlatan'ın serbest vuruşundan gole çok yaklaştı ama kaleci gole izin vermedi. İlk yarım saatin ardından toparlanan Ajax, ilk şutu dakika 31'de çekti. Lucas Andersen'in pasında topla buluşan Niklas Moisander, sert vurdu ama top kale direğinin az üstünden dışarı çıktı.

İlk yarının kalan dakikalarında Ajax duran toplardan kazandığı toplardan boş dönünce oyunda tempo iyice düştü ve PSG, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Paris ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıyada etkili başladı. 52. dakikada Lucas Moura'nın pasında topla buluşan Zlatan Ibrahimovic iyi bir şut çıkardı ama top az farkla auta gitti.

Baskılı oyununu devam ettiren PSG, 27'de Marquinhos'la net gol fırsatını değerlendiremedi. Ev sahibi Ajax'ın 70. dakikaya kadar şutu yokken, Ajax serbest vuruştan durumu 1-1'e getirdi. 72. dakikada ceza yayı üzerinden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Schöne, muhteşem bir vuruşlar takımının beraberlik golünü attı.

Bu golün ardından kazanılanbir serbest vuruşta Schüne yine vurdu ama top bu sefer direkten döndü.

Maçın kalan dakikalarında Paris ekibi, girdiği pozisyonları gole çeviremeyince iki takım sahadan birer puanla ayrıldı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/ajax-vs-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0