Görüş Bildir
Haberler
Önceki Yaşamınızda Kimdiniz?

etiket Önceki Yaşamınızda Kimdiniz?

diazepam
19.01.2023 - 19:21

Önceki hayatında kim olduğunu hiç mi düşünmedin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şu anki mesleğinize en yakın alanı seçiniz

2. Hangi şehirde yaşamak isterdiniz?

3. Sevgilinizle ilk buluşmanızda ne yapıyorsunuz?

4. Sizce tarihteki en önemli buluş Hangisi?

5. Sevgiliniz size bir hediye aldı, hemen söyleyin ambalajı ne renk?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En sevdiğiniz çiçek hangisi?

7. Sizi en iyi anlatan tarihi yapı hangisi?

8. Bir havuz seçin

9. Çocukken yatağın altına sakladığınız bir şey buldunuz, neydi o?

10. Sevdiğiniz müzik türü hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siz önceki hayatınızda 'çiftçi veya çoban'dınız.

Siz önceki hayatınızda 'çiftçi veya çoban'dınız.

Siz önceki hayatınızda, insanların yaşamaları için en kıymetli olan işle, tarım ve hayvancılıkla uğraşıyordunuz. Henüz dünya nüfusunun bu kadar kalabalık olmadığı, geniş tarım arazilerinin bulunduğu, takas ekonomisinin geçerli olduğu bir dünyada yapılabilecek belki en zor ama en önemli işle meşguldünüz. Savaştan arta kalan vakitlerde geniş çiftliğinizde buğday, arpa, yulaf yetiştiriyor, evcilleştirdiğiniz hayvanları besliyordunuz.

Siz önceki hayatınızda 'asilzade veya şövalye'ydiniz.

Siz önceki hayatınızda 'asilzade veya şövalye'ydiniz.

Siz önceki hayatınızda ya kraliyet mensubu bir asilzade ya da üst mevkilerde bir şövalyeydiniz. Savaşçı, mücadeleci, lider ruhunuzla bulunduğunuz zamana şekil veriyor, halkınız, insanlarınız için savaştan savaşa koşuyordunuz. Onun içindir ki bugünkü mücadeleler sizi çok zorlamıyor, geçmişten gelen bir alışkanlığınız var.

Siz önceki hayatınızda 'tabip veya iyileştirici'ydiniz.

Siz önceki hayatınızda 'tabip veya iyileştirici'ydiniz.

İnsanlara yardım etmek, onların hayatlarını güzelleştirmek sizin ruhunuzda var. Bunun içindir ki siz önceki yaşamınızda hekim, iyileştirici, herbalist olarak yaşadınız. Yeni şeyler keşfetmek bunun insanların yararına kullanmak sizin yaşam biçiminiz. Eğer bugün doktor, hemşire, hasta bakıcı, vb. bir iş yapıyorsanız bunun sizin kaderiniz olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Siz önceki hayatınızda 'hancı veya aşçı'ydınız.

Siz önceki hayatınızda 'hancı veya aşçı'ydınız.

Siz önceki yaşamınızda belki sarayın mutfağında, belki kendi hanınızda, kervansarayınızda insanlara yemek yapan bir aşçı, hancıydınız. Yeni tatlar bulmak, bunun insanlara sunmak sizin en büyük zevkinizdi. İçinde macera ve tehlike de barındıran bu işi yaparken motivasyonunuz insanların yaptıklarınızı beğenmesiydi. Bugünde mutfağa meraklıysanız kökeninde geçmiş hayatınızdaki işiniz yatıyor olabilir.

Siz önceki hayatınızda 'şair, tiyatrocu veya yazar'dınız.

Siz önceki hayatınızda 'şair, tiyatrocu veya yazar'dınız.

Sanat sizin ruhunuzda var, önceki yaşamınızda da ozan, şair, gezgin tiyatrocu olarak bunu dışa vurmuşsunuz. Amfi tiyatroda, kalabalığın önünde, yazdığınız bir şiiri bağıra bağıra okumak kadar keyif veren başka ne olabilir ki? Bu sanatçı ruhunuzdan esintileri bugün de taşıdığınızdan eminiz.

Siz önceki hayatınızda 'din adamı'ydınız.

Siz önceki hayatınızda 'din adamı'ydınız.

Siz insanın ruhunun ancak yaratıcıyı sevmekle, onu bulmakla tatmin olabileceğini düşünerek önceki yaşamınızda din adamlığı yapmışsınız. Belki dinin her şey olduğu zamanlarda belki de din adamlarının hoş karşılanmadığı zamanlarda ama bu yoldan hiç dönmemişsiniz. Sizin ruhani, manevi yanınız hep kuvvetli olmuş.

Siz önceki hayatınızda 'filozof veya düşünür'dünüz.

Siz önceki hayatınızda 'filozof veya düşünür'dünüz.

İnsanların akıllarındaki yüzlerce soruya yanıt bulmak için krallara bile kafa tutabilen biriydiniz siz. Gerçeği bulmak adına, insanları aydınlatmak, daha iyi bir dünyada yaşamak adına gecenizi gündüzünüze katıp çalıştınız, düşündünüz. Bugün hala birçok soruya cevap arıyor, olayların ardında yatan gerçekleri bulmaya odaklanıyorsanız bunun sebebi filozof kişiliğinizdendir.

Siz önceki hayatınızda 'cadı veya büyücü'ydünüz.

Siz önceki hayatınızda 'cadı veya büyücü'ydünüz.

Aslında bunu size korkak insanlar söylüyordu. Sizin ileri görüşlülüğünüzden, yenilikler peşinde koşmanızdan korkan insanlar size bu damgayı yapıştırdı. Ama şu bir gerçek ki yaşam tarzınız çağınızın çok ilerisindeydi. Farklı biriydiniz ve bu insanları ürkütüyordu. Bu sebepten belki de cadı avına kurban gittiniz.

Siz önceki hayatınızda 'kaşif veya denizci'ydiniz.

Siz önceki hayatınızda 'kaşif veya denizci'ydiniz.

İflah olmaz bir maceraperestsiniz. Geçmiş yaşamınızda bu yönünüz sizi yeni keşifler yapmaya, yeni yerle bulmaya itti ve soluğu bir gemide aldınız. Kaptan, miço, tayfa, aşçı, marangoz, vb. hiç fark etmez yeter ki içinizde kaynayan yeni yerlere gitme, yeni insanlar tanıma, yeni maceralar yaşama dürtüsüne biraz olsun gem vurun. Bugün çantanızı sırtınıza alıp yollara mı düşüyorsunuz? Sebebini buldunuz artık sanırım.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
949
690
460
404
208
199
164
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?