Görüş Bildir
Haberler
Morgan Freeman Çatalhöyük’te Tek Tanrılı Dinlerin Doğuşunu Araştırdı

etiket Morgan Freeman Çatalhöyük’te Tek Tanrılı Dinlerin Doğuşunu Araştırdı

Batuhan
05.05.2016 - 10:30 Son Güncelleme: 05.05.2016 - 12:19

Amerikalı ünlü aktör ve çiftçi Morgan Freeman’ın Çatalhöyük’te geçtiğimiz yıl yaptığı çekimlerle ilgili olan bölüm, National Geographic kanalında yayınlandı. “İnancın Sırları” isimli program kapsamında, Freeman her bölümde, inançla ilgili büyük bir sorunun cevabını arıyor.  Programın “Yaratılış” isimli dördüncü bölümünde, insanların tek tanrılı dine geçişi ile yerleşik hayata geçişi arasında bir bağ olup olmadığı araştırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kötülüğün kökeninden, ölümden sonra yaşama, yaratılış hikayelerinden, mucizelere kadar insanlığın bugüne kadar kendine sorduğu büyük soruların cevaplarının arandığı belgesel seriside Morgan Freeman dünyanın pek çok farklı yerine giderek inançları inceliyor.

Tek tanrılı dine geçişi ile yerleşik hayata geçişi arasında bir bağ olup olmadığı araştırıldı

Freeman, 9 bin yıl yaşındaki Çatalhöyük’te çekilen bölümde, “Yerleşik çiftçi toplulukların doğuşu ile tek tanrılı dinlerin doğuşu bağlantılı mı?” sorusuna yanıt aradı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
248
58
10
7
7
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

belgeselin konusu ne kadar ilginc gelse de, populer kanalda yayinlanan bir programda bazi gerceklerin uzerine cesurca gidemiyeceklerini cok iyi biliyorum.

Asabi Kedi

National Geographic zaten siyonist !

Philip Trix

Samanyolu be like : Morgan Freeman'in hazırlayıp sunduğu ''İnancın Sırları'' programında bugün de Allah'u Teala'nın bize gönderdiği işaretleri inceleyeceğiz ... Devamını Gör

M

12000 yıllık göbekli tepe yi verelim sana freeman, din tek Tanrı inancını görebilrisn. Bu arada ateistlerin dinlerin kökeni dediği 5000 yıllık sümerler fante... Devamını Gör

Philip Trix

Dinin kökeni Adem midir? asghdjfsgdfçsdfksdgksdgkhsdkghskdgfskdfhshdfk ok.