Görüş Bildir
Haberler
Mesajlaşma Şekline Göre Sana Seni Anlatıyoruz!

etiket Mesajlaşma Şekline Göre Sana Seni Anlatıyoruz!

Yung Boş Ada
07.01.2017 - 17:31

Herkesin kendine göre bir mesajlaşma stili vardır ve aslında fark etmesek de mesajlaşma şeklimiz bile karşımızdaki kişiye bizim hakkımızda çok şey söyler. İşte biz de bugün senin mesajlaşma şekline bakarak sana seni anlatacağız, hazırsan hemen teste başlasana!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak insanları rehberine nasıl kaydettiğini merak ediyoruz, mesela isimlerinin yanına emojiler koyar mısın?

2. Peki her mesajının sonuna nokta koyar mısın?

3. Grup mesajlaşmalarını seviyor musun diye sorsak sana?

3. Grup mesajlaşmalarını seviyor musun diye sorsak sana?

4. Mesajlaşırken hiç ölü taklidi yaptığın oldu mu diye sorsak sana?

5. Sana gelen mesajlara genellikle ne zaman cevap veriyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mesajlaşırken çoğu zaman muhabbeti kim açar?

7. Peki mesajlaşırken emoji kullanır mısın?

8. Çok komik bir mesaja nasıl cevap veriyorsun peki?

9. Son olarak: Birisine "tamam" demek istediğin zaman nasıl yazarsın peki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tam bir kapalı kutusun!

Mesajlaşma şeklinden anladığımız kadarıyla sen tam bir kapalı kutusun! İçinde neler sakladığını, aslında neler düşündüğünü kimse bilemiyor. Bu durum çoğu zaman çoğu kişinin seni 'utangaç' olarak tanımlamasına neden olsa da işin özü o değil; sen aslında son derece gizemli ve bireyselliğe fazlasıyla önem veren birisin. Mesela grup çalışmaları senin için tam bir eziyet! Onun yerine daha çok kendi başına olmayı, kimsenin sana karışmamasını tercih ediyorsun. Diğer yandan çoğu zaman hep olayların dışında kalmayı tercih ettiğin için hiç kimsenin fark edemediği çok küçük ayrıntıları anında görebiliyorsun. Gözlem yeteneğin de oldukça gelişmiş!

Yaratıcılığın uzay!

Mesajlaşma şeklinden anladığımız kadarıyla senin yaratıcılığın gerçekten uzay! Sürekli yeni şeyler üretmek, değişik hobilerle uğraşmak ve farklı leyler denemek istiyorsun. Ayrıca sanata karşı da inanılmaz ilgilisin. Yaratıcılığın oldukça iyi olduğu için sanat alanında yetenekli olduğunu da söyleyebiliriz. Ama şöyle bir sıkıntın var ki sen her şeyden çok çabuk sıkılıyorsun. Odaklanma sıkıntısı yaşıyorsun yani çoğu zaman. Ama bunu yenmek senin elinde, bunu biliyorsun güzel dostumuz!

Düzen senin göbek adın!

Mesajlaşma şeklinden anladığımız kadarıyla sen son derece düzenli ve planlı bir insansın! Hayatının her alanında kendine öyle güzel bir düzen oturtmuş, planlamalarını o kadar güzel yapmışsın ki neredeyse hiçbir işini geciktirmiyor, her şeyini tam zamanında yetiştiriyorsun. Dahası, üstüne kendine bile çok güzel zaman ayırdığına eminiz. Sana son derece sorumluluk sahibisin de diyebiliriz. Diğer yandan sendeki bu düzenli duruş insanların sana son derece saygı duymasına ve güvenmesine katkı sağlıyor. Gerçekten bu kadar düzenli olmayı nasıl başarıyorsun bize de söylesene!

Tam bir optimistsin!

Mesajlaşma şeklinden anladığımız kadarıyla sen gerçekten oldukça pozitif bir insansın! İçinde bulunduğun durum ne kadar karanlık olursa olsun daima o tünelin ucundaki ışığı görür ve oraya odaklanarak hep iyiyi düşünmeye çalışırsın. Ayrıca sendeki bu pozitiflik sadece sana kadar da değil; çevrendeki herkesi adeta güneş gibi ısıtıyor, onları da her fırsatta motive ediyor ve morallerini düzeltmeyi her seferinde başarıyorsun. Bizce herkesin hayatında senin gibi birine ihtiyacı var güzel dostumuz!

Dünya erteleme şampiyonusun!

Mesajlaşma şeklinden anladığımız kadarıyla gerçekten 'erteleme' yarışması yapılsa senin dünya şampiyonu olacağına eminiz. Yarının işini asla bugünden yapmıyor, erteleyebildiğin kadar erteliyor ve son dakika hep kendini sıkıştırıyorsun. Sabah alarmlarını da ne kadar çok erteleniyorsa o kadar ertelediğine eminiz. Yalnız yanlış anlama bizi, bu erteleme sevdan tembellikten değil. Sadece kafanda çok şey var, bundan dolayı da odaklanma sıkıntısı çekiyor ve sürekli hayallere dalıp gidiyorsun. Olabilir, hayal kurmak da güzeldir! Fakat bazen onları gerçekleştirmek için çalışman gerektiğini de unutma güzel dostumuz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1521
519
384
291
71
57
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dogan K.

evet düzenli mesaj atarım onun harici normalde dağınığım

Hailey Santorski

4. de brendon varr dsjbdbsjsssbd

Bengisu Sarıçam

aynı tepkiyi verdim *.* <3

Asya

Tam bir kapalı kutusun! Mesajlaşma şeklinden anladığımız kadarıyla sen tam bir kapalı kutusun! İçinde neler sakladığını, aslında neler düşündüğünü kimse bil... Devamını Gör