Görüş Bildir
Haberler
Mersin'de Korkunç Cinayet

Mersin'de Korkunç Cinayet

Ulaş
26.03.2014 - 18:37

Mersin'de Korkunç Cinayet

Mersin'de Mehmet Ali Avcı isimli kişi, aralarında husumet olan amcasının oğlu Faik Avcı'yı iddiaya göre suç ortağı arkadaşıyla birlikte önce başına taşla vurarak öldürdürdükten sonra, domuz bağı ile el ve ayaklarını bağladıkları cansız bedenini ırmağa attı.

Mersin'in Silifke İlçesi'nde 23 yaşındaki Mehmet Ali Avcı, aralarında tarla sorunu yüzünden husumet olan aynı yaştaki amcasının oğlu Faik Avcı'yı iddiaya göre suç ortağı arkadaşıyla birlikte önce başına taşla vurarak öldürdü, daha sonra domuz bağı ile el ve ayaklarını bağladıkları cansız bedenini otomobilin arkasında sürükleyerek ırmağa attı.

Olay dün gece saat 23.30 sıralarında Sayağzı Mahallesi'ndeki Göksu Regülâtörü yakınında meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Ali Avcı, arkadaşı 24 yaşındaki Durmuş Ali Tan ile birlikte aralarında tarla yüzünden husumet bulunan kuzeni Faik Avcı'yı konuşmak üzere yanına çağırdığı Faik Avcı ile tartışmaya başladı.

TAŞA BAĞLAYIP IRMAĞA ATTILAR

Tartışmanın kavga dönüşmesi üzerine Mehmet Ali Avcı ile yanında bulunan arkadaşı Durmuş Ali Tan, Faik Avcı'yı başına vurup öldürdü. İki zanlı daha sonra Faik Avcı'nın cesedini cansız bedenini 33 KU 711 plakalı otomobilin arkasına bağlayıp sürükleyerek olay yerine getirdiler. Burada Faik Avcı'nın ellerini ve ayaklarını domuz bağı ile bağlayan Mehmet Ali Avcı ile arkadaşı Durmuş Ali Tan, Avcı'nın cesedini taşa bağlayıp Göksu Irmağı'na attıktan sonra olay yerinden kaçtılar.

GÖRGÜ TANIĞI YAKALATTI

Bu sırada ırmak kenarındaki tarlasını bekleyen Murat Parlatan isimli görgü tanığı, gece olay yerinde kan izini görünce jandarma ve polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemede Durmuş Ali Tan'a ait bir petrol istasyonundan yakıt alınmış kredi kartı fişini buldu. Kart fişinden yola çıkan polis, iki zanlıyı kısa sürede yakalanarak gözaltına aldı. Sabah saatlerinde ise yapılan incelemede ise cesedin yaklaşık 100 metre sürüklendiğini gösteren kan izleri bulunurken, Faik Avcı'nın cesedi ırmakta çıkarıldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Avcı'nın cesedi belediyeye ait cenaze nakil aracıyla Silifke Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

30-40 KİLOLUK TAŞ BAĞLAMIŞLAR

Olayın aydınlatılmasını sağlayan görgü tanığı Murat Parlatan, gördüklerini şu sözlerle anlattı:

'Saat 23.30'da Toros marka bir araçla geldiler. Işıkla indiler. Yaklaşık 1 saat kalıp gittikten sonra kan izlerini gördüm. Polisi, jandarmayı aradım akşam inceleme yaptılar. Ama bir şey bulamadılar. Sabah gelen ekipler çevrede araştırınca ırmaktan cesedi çıkardılar. Domuz bağıyla elini ayağını bağlamışlar, birde 30-40 kiloluk taş bağlamışlar öylece ırmağa atmışlar.'

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Gözaltındaki cinayet zanlıları Mehmet Ali Avcı ile Durmuş Ali Tan ise, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlıların adliyeye getirilişi sırasında çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DHA

Kaynak: http://birgun.net/haber/mersinde-kork...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0