Görüş Bildir
Haberler
Medyaya 'Geleneksel Aile Değeri' Kriteri Geliyor

etiket Medyaya 'Geleneksel Aile Değeri' Kriteri Geliyor

FreiGeist
26.01.2016 - 12:42 Son Güncelleme: 26.01.2016 - 14:35

2016 hükümet programında,'Görsel, işitsel ve sosyal medyadaki tüm yapımların geleneksel aile değerlerine uygun olması için tedbir alınacağı' belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet’ten Hacer Boyacıoğlu’nun haberine göre, 23 Ocak’ta Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe giren 2016 yılı programının aileyle ilgili bölümünde, yıl boyunca atılacak adımlar anlatıldı.

Düzenlemede, sadece görsel ve işitsel değil, sosyal medyada da aynı etkin düzenlemeler yapılacağı ifade ediliyor

Düzenlemede, sadece görsel ve işitsel değil, sosyal medyada da aynı etkin düzenlemeler yapılacağı ifade ediliyor

‘Aile’ başlığı altındaki 97’nci maddede “Görsel, işitsel ve sosyal medyanın haber, magazin, film ve benzeri tüm yapımlarının geleneksel aile değerlerimize uygun olmasına yönelik tedbirler alınacak; olumsuz yayınları caydıracak etkin düzenlemeler yapılacaktır” denildi.

Düzenlemelerin koordinatör kurumu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olacak, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve RTÜK de düzenlemelere katkı verecek.

Yayın yönetmenleriyle 'ortak akıl toplantısı'

Yayın yönetmenleriyle 'ortak akıl toplantısı'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Ocak ayı içinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile görüşmüş ve “aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi amaçlı medya faaliyetlerinin desteklenmesi yönünde atılacak adımları ve hayata geçirilecek projeleri medya sektörü ile birlikte ele almak için genel yayın yönetmenleri, dizi yapımcıları ve izleyici temsilcileriyle ortak akıl toplantıları” düzenleneceği duyurulmuştu.

Hürriyet ve Bianet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
228
46
28
25
8
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

o zaman erdaoğanın bağırışmalarını artık görmeyeceğiz demektir

Sek...

Malum partinin aile değerleri arasında cinsel istismarları normal görme varken böyle bir karar almaları ne kadar da ironik değil mi ?

uzundonlu_kisot

hangi ailenin ama ?