Görüş Bildir
Haberler
Mardin ve Şırnak'tan Acı Haber: 5 Şehit

Mardin ve Şırnak'tan Acı Haber: 5 Şehit

ATKN
24.03.2016 - 10:58 Son Güncelleme: 24.03.2016 - 16:21

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'ya yönelik operasyon sırasında, bir binada tuzaklanan patlayıcı infilak ettirildi. Genelkurmay, patlamada 3 askerin şehit olduğunu açıkladı. Şırnak'ta devam eden operasyonda ise 2 özel harekat polisi şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nusaybin'de 3 şehit

Nusaybin'de 3 şehit

Nusaybin'de 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. Operasyonların aralıksız devam ettiği ve hendek ve barikatların yoğunlukta olduğu Dicle ve Fırat mahallelerinde yoğunlaştırıldığı ilçe, sürekli çatışma ve patlama sesleriyle yankılanıyor.

Jandarma Özel Harekat timlerinin bugün bir binaya girdikleri sırada PKK'lı teröristler tarafından binada tuzaklanan patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada 1 uzman çavuş şehit oldu. Genelkurmay, 2 askerin daha şehit olduğunu açıkladı ve şehit sayısı 3'e yükseldi...

Genelkurmay'ın ikinci açıklaması şöyle:

24 Mart 2016 Perşembe günü Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız saat 12.10’da şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Şırnak'ta 2 polis şehit

Şırnak'ta 2 polis şehit

Şırnak'taki operasyonda ise teröristlerin saldırısı sonucu 1 polis şehit oldu, biri ağır 3 polis memuru yaralandı.

Operasyonda ağır yaralanan polis memuru da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şırnak Devlet Hastanesinde şehit oldu.

Mahallede güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasındaki çatışmalar yer yer sürüyor.

Ajanslar ve TSK

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Birik

Bir Ali Ağaoğlu sözü kadar dikkatini çekmiyor milletin.

mistral

hala bu hainlere destek verip barıştan bahsetmek ne kadar da cici.

Pasif Kullanıcı

Rabbim sehit ailelerine sabır versin inşallahh..çok zor bu acıya dayanmak..insanın içi parçalanıyor..:(