Görüş Bildir
Haberler
Manisa Valisi Hakkında İnceleme Başlatıldı

Manisa Valisi Hakkında İnceleme Başlatıldı

Onedio Medya
13.11.2015 - 16:41

İçişleri Bakanı Selami Altınok Manisa Valisi Erdoğan Bektaş hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Altınok inceleme ve gerekiyorsa soruşturma yapmak mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı. Hakkında inceleme başlatılan Vali Bektaş ise, 'Özensiz bir dil kullanılmasından dolayı, başta kadınlarımız olmak üzere, tüm vatandaşlarımızdan özür diliyorum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişler Bakanı Selami Altınok Manisa Valisi Erdoğan Bektaş hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Altınok inceleme ve gerekiyorsa soruşturma yapmak mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı.

Vali: 'Özür diliyorum'

Eleştirilerin hedefi olan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ise, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'İlimizde yürütülmekte olan bir soruşturma sırasında kadınlara kelepçe takılması hususunun basında yer alması sebebiyle, Valiliğimizce 11.11.2015 tarihinde yapılan basın açıklamasında maksadını aşan ifadeler yer almıştır. Bu nedenle, özensiz bir dil kullanılmasından dolayı, başta kadınlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan özür diliyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Davutoğlu: "Buradan özellikle zikrediyorum; bu maksadını aşan bir ifadedir"

Davutoğlu: "Buradan özellikle zikrediyorum; bu maksadını aşan bir ifadedir"

Gözaltına alınan başörtülü kadınlara kelepçe takılmasıyla ilgili yaptığı açıklama nedeniyle Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı Başbakan Ahmet Davutoğlu da eleştirmiş ve 'Buradan özellikle zikrediyorum; bu maksadını aşan bir ifadedir' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda