Görüş Bildir
Haberler
Clark Kent İle Kapışacak Sayıda Yeteneğe Sahip 6 Medyatik İsim

Clark Kent İle Kapışacak Sayıda Yeteneğe Sahip 6 Medyatik İsim

emir cezair
04.11.2014 - 23:33 Son Güncelleme: 25.11.2014 - 16:14

6. Rasim Ozan Kütahyalı

6. Rasim Ozan Kütahyalı

Bu nevi şahsına münhasır abimiz, bünyesinde barındırdığı bir çok özellikle henüz mesleğe adım atmamış bir çok iletişim öğrencisine rol model olmaktadır. Kendisi hem bir köşe yazarı, hem de  futbol yorumcusu olmakla birlikte kendine has hitabet tarzıyla kitleleri peşinden koşturan bir kanaat önderidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Hülya Avşar

5. Hülya Avşar

Kendisi adını güzellik yarışmasında birinci olarak duyurmuş. Daha sonra kariyerini sırasıyla oyunculuk, ses sanatçılığı, talk show sunuculuğu ve kadrolu jüri üyeliği yaparak sürdürmüştür.

4. Mahsun Kırmızıgül

4. Mahsun Kırmızıgül

Kitleleri peşin den koşturan mesleğinin zirvesinde bir türkücüyken. Sırf Türk halkını bünyesinde barındırdığı yeteneklerden mahrum bırakmamak için türkücülüğü bırakmış ve kariyerine önce oyuncu sonrada yönetmen olarak devam etmiştir. Çektiği filmler sayesinde ülkemizdeki akan göz yaşı oranı yüzde yüz artmıştır.

3. Sergen Yalçın

3. Sergen Yalçın

Başarılı bir futbol kariyerinin ardından önce spor yorumculuğu sonra jüri üyeliği yapmaya başlamış. Bu kısa kimlik bunalımının ardından  bir spor adamı olduğu hatırlamış ve teknik direktör olarak yeşil sahalara geri dönmüştür. Yeşil sahaları aslında o kadarda özlememiş olacak ki kariyerine oyuncu olarak devam etme kararı almıştır.

2. Nihat Doğan

2. Nihat Doğan

'' Benim olmazsan taciz ederim ederim.'' İsimli şarkıyla Türk müzik dünyasını derinden sarsmış. Daha sonra  tanrının kendisine bahşettiği tüm yetenekleri bir kenara bırakıp filozof olarak insan oğlunu aydınlatmaya karar vermiştir. O günümüzde yeterince anlaşılmasa da gelecek nesiller tarafından hakkında araştırma kitapları yazılacak  lider bir  kişiliktir.

1. İbrahim Tatlıses

1. İbrahim Tatlıses

Ona bir süper kahraman desek az olur. Bir insan hem türkücü, hem yönetmen hem talk show sunucusu, hem bir aktör hemde bir iş adamı olabilmesi mümkün mü? Adı İbrahim Tatlıses ise evet mümkün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
2
2
1
0
0