Görüş Bildir
Haberler
Kilis'e IŞİD Saldırıları Yeniden Başladı

Kilis'e IŞİD Saldırıları Yeniden Başladı

Kilis'in Elbeyli ilçesine akşam saat 18:00 sıralarında 3 roket mermisi atıldı. Olayda yaralanan 5 kişi bölgedeki hastanelere kaldırıldı. Suriye tarafından Kilis'e atılan roketler ocak ayından bu yana 21 kişinin hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Kente yaklaşık 20 gündür roket atılmamıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: AA

Akşam saat 18:00 sıralarında sınırın Suriye tarafından atılan roket mermileri Hürriyet Mahallesi'nde bir evin bahçesi ile boş arazilere isabet etti.

Anadolu Ajansı ilk başta 3 olarak duyurduğu yaralı sayısını daha sonra 5 olarak değiştirdi. Yaralıların Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldığı belirtilirken sağlık durumlarına ilişkin bilgi verilmedi.

Elbeyli ilçesi Kilis kent merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Ajanslar, patlamanın gerçekleştiği bölgeye çok sayıda sağlık ekibinin gönderildiğini ve roketin atıldığı Suriye'nin Bab bölgesinin sınırda konuşlu obüsler tarafından ateş altına alındığını bildirdi.

7 Mayıs'tan bu yana roket atılmamıştı

7 Mayıs'tan bu yana roket atılmamıştı

Ocak ayından bu yana IŞİD denetimindeki bölgelerden kent merkezine atılan Katyuşa roketleri 8'i Suriyeli 21 kişinin yaşamını yitirmesine, onlarca kişinin de yaralanmasına neden olmuştu. Kentte yaklaşık 20 gündür patlama sesi duyulmamıştı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

AH!! AH!! RUS UCAKLARI BILMEM KAC DK KAC SN SINIRIMIZDAN GECMIS VATAN MILLET HOOOP DIYE UYUYAN DEVIN UCAGINI DÜSÜR AYLARDIR BOMBALANAN VATAN TOPRAGINA YURTD... Devamını Gör

isyankar koyun

Yüreğim yandı oçlar. Yine mi başladınız?