Görüş Bildir
Haberler
Kayınvalideye Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır?

Kayınvalideye Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır?

Buldumbuldum
01.05.2015 - 10:27 Son Güncelleme: 01.05.2015 - 10:53

Anneler gününde öz annenize hediye seçerken yaşamadığınız gerginliği kayınvalideniz için hediye beğenirken yaşıyorsanız yalnız değilsiniz :) Kayınvaliniz de sizin annenizdir tabii ama genelde kayınvalideye alınan hediyelere daha çok özen gösterilir ( laf aramızda kalsın ve aman anneniz duymasın ) Çünkü annenizin sizin sevginizden emin olduğunu bilirsiniz fakat kayınvalidenizin sizden daha memnun kalmasını istersiniz. Sizin için kayınvalidenize alabileceğiniz en güzel anneler günü hediyesi fikirlerimizi paylaştık, bakalım bu ürünler sizin de hoşunuza gidecek mi?

Annelere Özel Dekoratif Taş Baskı

Annelere Özel Dekoratif Taş Baskı

Alacağınız hediyenin sadece kayınvalidenize özel olduğunu ona hissettirmek istemez misiniz? Fotoğraf bastırabileceğiniz bu doğal taş, plastik ayak destekleriyle birlikte gönderilmektedir. Dekoratif taşa istediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz.

Anneye Özel Ahşap Çerçeve

Anneye Özel Ahşap Çerçeve

Kayınvalideniz ve kayınpederinizin ismini yazdırabileceğiniz bu ahşap fotoğraf çerçevesinin içerisine onların aynı karede yer aldığı güzel bir fotoğrafı da yerleştirdiğiniz de ortaya harika bir hediye çıkmış olacak.

Anneye Özel Beyaz Gül Ürünleri

Anneye Özel Beyaz Gül Ürünleri

Beyaz gül temalı bu tasarıma kayınvalidenize özel bir mesaj yazdırabilir ve bu tasarımı mousepad, masa saati, ahşap tepsi, duvar saati ve 4'li Amerikan servis setine bastırabilirsiniz.

Anneye Özel Magnet ve Çikolata Seti

Anneye Özel Magnet ve Çikolata Seti

İçinde 17 adet çikolatanın bulunduğu ve ambalajında 'benim canım annem' mesajının yazdığı bu kutu ile birlikte şık mini plaket ve mesajlı magnet de gönderilmektedir.

Kişiye Özel Yüzyılın En Harika Kayınvalidesi Sertifikası

Kişiye Özel Yüzyılın En Harika Kayınvalidesi Sertifikası

Kayınvalidenize şimdiye kadar almadığı ilginç bir anneler günü hediyesi vermek istiyorsanız fotoğrafını ekleyebileceğiniz ve üzerindeki metni istediğiniz şekilde değiştirebileceğiniz bu sertifikayı tercih edebilirsiniz. Sertifika çerçevesi ile birlikte gönderilmektedir.

Canım Annem Kavanozu

Canım Annem Kavanozu

Annenize, onu ne kadar çok sevdiğinizi her daim hatırlatacak bir sürpriz yapın ve ona içinde 365 tane anlamlı mesaj kağıtlarının bulunduğu bu kavanozu armağan edin.

Anneye Özel Akrilik Tepsi

Anneye Özel Akrilik Tepsi

Şık bir tepsiye hangi anne hayır diyebilir ki! Üzerine kayınvalidenizin hafızasına kazınacak anlamlı bir mesaj yazdırabileceğiniz akrilik tepsi, en güzel hediye olacak.

Melek Anne Yastığı

Melek Anne Yastığı

Melek gibi bir kayınvalideniz olduğu için kendinizi çok şanslı hissediyorsanız, melek anne yastığını kayınvalidenize hediye ederek en doğru kararı vermiş olmanın keyfini çıkarın :) Yastığın üzerindeki metinleri istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
6
3
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın