Görüş Bildir
Haberler
Karşıyaka'dan Galatasaray Açıklaması

Karşıyaka'dan Galatasaray Açıklaması

Yusuf Oba
18.06.2014 - 19:32 Son Güncelleme: 19.06.2014 - 14:53

Karşıyaka'dan Galatasaray Açıklaması

Karşıkayanın sosyal medya hesaplarından olan KSKMEDYA dün akşam saatlerinde bir statü yayınladı. Açıklamada Galatasaray'ı ağır sözlerle eleştiren Karşıyaka Fenerbahçe taraftarı tarafından büyük beğeni gördü. İşte o önemli açıklama;

Galatasaray'la olan problemlerimizin temelinde Ergin Ataman başta olmak üzere Basketbol şube yöneticilerinin tavırları ve taraftarı kışkırtması olduğunu hep söyledik.

Sezon başından beri özellikle Ergin Ataman tarafından kışkırtılan seyircilerin neler yaptığı ortadıdır. Unutanlar Disiplin Kurulu'nun rapor ve kararlarını okusun. Ama sadece kararları değil raporları da incelesin çünkü ceza verilirken hep kayırıldılar.

Playoff finallerinde beceriksizliğine büyük bir beceriksizlik daha ekleyen Basketbol Federasyonu, bize en ufak şeyde ceza yağdırırken, iki takımında seyircilerinin yaptıklarına ses çıkaramadı. Böyle olunca da iki taraftar grubu da kontrolden çıktı.

Şimdi Ergin Ataman ve Galatasaray yönetimi can güvenliği gerekçesi ile maça çıkmayacakmış. İstanbul'da Karşıyaka Çarşı daha tribünlere gelmeden Galatasaray taraftarı kadın ve çocuklara saldırırken kimse can güvenliğinden bahsetmedi?

Ergin Ataman ve Galatasaray yöneticileri mağdur ve masum numaraları ile ancak kendi taraftarlarını kandırırlar. Tüm basketbol camiası sizin ne olduğunuz çok iyi biliyor. 

Bu hareketlerle ortalığı iyice gerip, maçta daha çok olay çıkmasını hedefliyorsunuz. 

Şerefiniz varsa bu saatten sonra o maça çıkmazsınız...

Şerefiniz varsa playoff finali son maçına çıkmaya cesaret edemediğiniz ligden de çekilirsiniz...

Bu ligde yer aldığınız sürece bu ligin adını ve şerefini kirletmeye devam edeceksiniz...

Galatasaray Yöneticilerine sesleniyoruz;

Ana görevi ortalığı germek olan yöneticilerinizi ve basketbol kültüründen zerre kadar anlamayan futbol taraftarınızı da alın ve gidin bu ligden...

Düzeltme olarak yapılan bilgi eklemesi:

Şimdiye kadar İstanbul'da Kardeşimiz KARAGÜMRÜK dışında hiçbir takımı desteklemedik, desteklemeyiz ve desteklemeyeceğiz...

Biz doğru bildiğimizi söylemekten de hiçbir zaman çekinmedik, çekinmeyiz, çekinmeyeceğiz... 

Biz lafımızı her zaman, her yerde söyleriz...

Söylediklerimiz bugün Fenerbahçe'nin işine gelir, yarın öbür gün başka bir olayda ki duruşumuz işlerine gelmez, bu bizim duruşumuzu ilgilendirmez ve değiştirmez.

Bizim bir lafımız vardır:

Karşıyaka Arena'da

Herkes hak ettiği gibi karşılanır,

Herkes hak ettiği gibi ağırlanır,

Herkes hak ettiği gibi uğurlanır...

Basketbol diye yazılır, KARŞIYAKA diye okunur...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın