Görüş Bildir
Haberler
Kafayı Yemene Ne Kadar Kaldı?

etiket Kafayı Yemene Ne Kadar Kaldı?

AbSurDMaN
17.01.2015 - 12:01 Son Güncelleme: 19.11.2018 - 12:47

Hayatın zorluklarına karşı yaşamaya devam ediyoruz hepimiz, ama nereye kadar? Kafa bu kafa, bir noktadan sonra kayış kopuyor! Bakalım seninki ne kadar gergin ve ne zaman kopacak?

Aşağıda sıralanan cümleler içinde "aa vallahi ben" dediğin cümleleri işaretle!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sülalem Rahat

Sülalem Rahat

Günlük hayatta pek de zorlandığın söylenemez. Biraz şikayetin var ama hafif şımarıklık yapmak istediğin için, çünkü sana bunlar pek koymuyor açıkcası. Bu şekilde devam ettikçe ömrünün sonuna kadar tırlatmadan başarıyla yaşarsın sen. Başka bir deyişle 'sülalen raad'.

Şimdilik Sıkıntı Yok

Şimdilik Sıkıntı Yok

Birçok şey zaman zaman sinirlerini bozsa da üstesinden gelebiliyorsun, bunun sayesinde kas da yaptın. Yani seni delirtebilecek şeyler arttıkça senin direncin de artıyor. 'İkimize birden yükleniyorlar ama sen ağlama' modundasın. Fakat bu her zaman böyle gitmez, bir bakmışsın orta yaşların sonunda halay çeke çeke sokaklarda koşuyorsun. Şık değil. O yaşlara kadar normal gelirsen gerisini koyver zaten.

Tehlike Çanları Benim İçin Çalıyor

Tehlike Çanları Benim İçin Çalıyor

Kayış koptu kopacak, 10bin bakım zamanın çoktan gelmiş. Sınırlarda geziniyorsun, ateşle yaklaşmayınız uyarısı taşıman lazım yoksa alev alırsın mazallah. Deriiin derin nefes alıp geri dönüşü olmayan yola girmeden ilk sapaktan çıkmalısın. Şurada akıl salığını koruyabilmen için 3 yılın ya var ya yok. Sana reçete olarak güzelinden en az iki haftalık tatil yazıyoruz.

Oynatmama Az Kaldı, Doktorum Nerde?

Oynatmama Az Kaldı, Doktorum Nerde?

Of bu ne gerilim, 5 metre yakınından bile hissediliyor. Yanıyorsun Fuat abi! Senin acil olarak topraklamayla üzerinde biriken negatif elektriği atman lazım, bi çıplak ayakla çimenlerde yürü bişeyler yap, yoksa fena. Minik minik de olsa hayatta her şey adeta üstüne üstüne geliyor, bugüne kadar atakları iyi savurdun ama bu tempoyla keçileri kaçırman an meselesi. Biraz kendine zaman ayır, huzur bulabileceğin uğraşılar edin aman diyim.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
647
323
139
105
58
55
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
edanur boruk

Şimdilik Sıkıntı Yok saol desteğin için :d

Davut Erbaş

Kayış koptu kopacak, 10bin bakım zamanın çoktan gelmiş. Sınırlarda geziniyorsun, ateşle yaklaşmayınız uyarısı taşıman lazım yoksa alev alırsın mazallah. De... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sülalem Rahat Günlük hayatta pek de zorlandığın söylenemez. Biraz şikayetin var ama hafif şımarıklık yapmak istediğin için, çünkü sana bunlar pek koymuyor a... Devamını Gör