Görüş Bildir
Haberler
Kadına Yönelik Şiddete Bir Kurban Daha: Türkan Sarıkaya Yaşama 7 Gün Tutunabildi...

Kadına Yönelik Şiddete Bir Kurban Daha: Türkan Sarıkaya Yaşama 7 Gün Tutunabildi...

Onedio Medya
16.02.2016 - 14:24 Son Güncelleme: 16.02.2016 - 15:24

Adana'da geçtiğimiz pazar günü kendisine platonik aşk duyduğu iddia edilen 28 yaşındaki Bünyamin F. tarafından öldüresiye dövülen 25 yaşındaki Türkan Sarıkaya, komada geçirdiği 7 günün ardından hayata veda etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkan Sarıkaya, geçtiğimiz 8 Şubat günü yaklaşık 5 yıldır tanıdığı Bünyamin F. tarafından darp edildi. 

Bünyamin F.’nin kardeşi Utku F. ve onun arkadaşı Alican D. tarafından baygın halde 22 yaşındaki kuzeni Seren Gün’ün evine bırakılan Sarıkaya, daha sonra yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen genç kız, buradan da özel bir hastaneye sevk edildi. Yoğun bakıma alınan Sarıkaya, komada geçirdiği 7 günün ardından dün akşam hayatını kaybetti.

'Başbakan da duysun, Cumhurbaşkanı da duysun, milletvekilleri de duysun: Bu soytarılar gezmemeli, yaşamamalı bu memlekette'

'Başbakan da duysun, Cumhurbaşkanı da duysun, milletvekilleri de duysun: Bu soytarılar gezmemeli, yaşamamalı bu memlekette'

Adaletin yerine getirilmesi gerektiğini vurgulayan acılı baba Haydar Sarıkaya, 'Bunu Türkiye, dünya duysun; böyle bir namussuzluk olamaz. Gereken neyse yapılsın, benim de yüreğim soğusun. Benim yüreğim soğumazsa, karşı taraf da bilsin bu böyle bitmeyecek. Bir baba olarak herkes kendini benim yerime koysun. Ben bugüne kadar sustum ama bundan sonra susmayacağım. Hepinizin vicdanı var. Bunu Başbakan da duysun, Cumhurbaşkanı da duysun, milletvekilleri de duysun; eğer hepsinin evladı varsa, yüreği sızlıyorsa bu soytarılara bir son versin. Bu soytarılar gezmemeli, yaşamamalı bu memlekette artık' diye konuştu.

3 kişi tutuklandı

Türkan Sarıkaya'ı dövdüğü iddia edilen Bünyamin F. ile kardeşi Utku F. ve onun arkadaşı Alican D., olayın ardından gözaltına alınmıştı. 

Adliyeye sevk edilen 3 kişi daha önce nöbetçi mahkeme tarafından 'adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. Bu ölümün ardından suçlama ya da suçlamalar arasına cinayet de eklenecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tabutunu kadınlar omuzladı

Tabutunu kadınlar omuzladı

Türkan Sarıkaya'nın cenazesi kadınların omuzlarında taşındı. Sarıkaya'nın cenazesi, kadınların gözyaşları arasında toprağa verildi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hipotalamus

Kadın olmak en ağır ceza oldu artık bu ülkede.Senin ne isteme, ne istememe,ne kabul etme, ne etmeme hiç bir şeye hakkın yok.Şerefsiz bir mahluk tamamen kendi... Devamını Gör

haylaz adam

bu gencecik kızı döverek ölümüne sebep olan bir ERKEK...!!! özgecanı öldürenler gibi. münevveri öldürenler gibi. Kerimcan durmaz haberinin altına kinlerini ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Erkeklik bir süre yasaklansamı acaba ??