Görüş Bildir
Haberler
İstek Değil İhtiyaç: İlk Kar Tatilinin Olmazsa Olmazları

etiket İstek Değil İhtiyaç: İlk Kar Tatilinin Olmazsa Olmazları

Decathlon
21.12.2022 - 13:11

Kış tatili için hazırlıklara başlamanın tam sırası! Eğer sen de ilk defa kış tatiline çıkacaksan ve isteğin ötesinde olmazsa olmaz ihtiyaçlarının ne olduğunu merak ediyorsan, konforlu bir kış tatili geçirmeni sağlayacak parçaları senin için sıraladık.

Sıcak tutarken terletmeyen, stilinden ödün vermeden soğuktan korunmanı sağlayacak parçalarla soğuk seni durduramaz!

Bu içerik işbirliği içeriyor olabilir.

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

Bu içerik 15.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mont

1. Mont

Spor yaparken hareket ve nabız yüksek olduğu için daha az üşürsün. Isı yalıtımı yüksek montlar terleterek rahatsızlık verebilir. Bu nedenle seçeceğin mont öncelikle rahat ve hafif olmalıdır.

Hareketin az olduğu aktivitelerde ise daha kalın ve sıcak tutan dolgu malzemesi kullanılan modelleri tercih edebilirsin.

590 TL'den başlayan Decathlon montları keşfetmek için tıkla.

2. Polar

2. Polar

Kış boyunca açık havada spor yapmaya devam etmek için tek yapman gereken vücut ısını dengeleyecek şekilde mevsime uygun giyinmek ve soğuğa karşı 1-0 önde olmak.

Doğru giyinirsen soğukta dışarıda spor yapmak vücudun direncini arttırır ve beslenme ile desteklendiğinde bağışıklık sistemini güçlendirir.

Isı yalıtımı, nefes alabilirlik özelliği, hareket serbestliği, hafiflik, bakım kolaylığı ve yer kaplamayan 130 TL'den başlayan Decathlon polarları keşfetmek için tıkla.

3. İçlik

3. İçlik

Soğuk havada sıcak kalmak için olmazsa olmazlardan biri de içlik.

Soğuğa karşı korunaklı, vücut sıcaklığını ayarlayan, hareket serbestliği ve tahrişi önleyen yapısıyla nefes alabilen, yıpranmaya karşı dayanıklı 200 TL'den başlayan içlikleri keşfetmek için tıkla.

4. Kar Botu

4. Kar Botu

Kar botunu diğer botlardan ayıran en önemli özellik bileğini sıkı bir şekilde sarması ve kar suyunu geçirmemesidir. Mevsim farketmeksizin doğada uzun yürüyüşler yapmayı seviyorsan, ideal konfor için iyi bir kar botu tırtıklı ve kaymaz tabanıyla yer tutuşu sağlam, esnek ve nefes alan yapıda olmalıdır.

Kış stiline ve ihtiyacına en uygun olabilecek 300 TL'den başlayan kar botlarını keşfetmek için tıkla.

5. Kar Pantolonları

5. Kar Pantolonları

Çok soğuk havalarda yaptığınız yürüyüşleriniz için tasarlanan, oldukça sıcan tutan polar iç yüzeyi ve su tutmaz dış yüzeyi sayesinde rahatlık sağlayan kar pantolonları  çok soğuk havalarda yapacağınız yürüyüşlerinizde üstün rahatlık ve koruma sağlar.

430 TL'den başlayan kar pantolonlarını keşfetmek için tıkla.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eldiven

6. Eldiven

Eline dar gelen eldivenler hareket kabiliyetini kısıtlar ve spor güvenliğini riske sokar, bol gelen eldivenler de öyle. En iyi şekilde ısınmak ve konforlu olmak için ürün ölçülerini incelemeli, elini fit saran eldivenleri tercih etmelisin.

50 TL'den başlayan Decathlon eldivenlerini keşfetmek için tıkla.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın