Görüş Bildir
Haberler
Hangi Villain Karaktersin?

Hangi Villain Karaktersin?

Eda Hakim
29.10.2022 - 17:27 Son Güncelleme: 27.10.2022 - 12:40

Film ve dizilerdeki hangi villain (kötü) karaktersin? Cevaba ulaşmak istiyorsan hazırladığımız bu testi çözebilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Güç senin için ne kadar önemli?

4. İnsanların sana saygı duyması ve fikirlerine önem vermesi, seni cezbediyor mu?

5. Bağlanma problemlerin var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rakiplerini yenmek için her türlü yolu dener misin?

7. Bu renklerden birini seçer misin?

8. Bu karakterlerden birini seçer misin? (Tanımıyorsan da sorun değil, sana yakın geleni seçebilirsin.)

Homelander çıktın!

Homelander, Superman ile benzer özellikler göstermektedir fakat ikisinin amacı çok başka yerlere çekilebilir. Superman, insanlara yardım etmek amacıyla hareketlerine dikkat ederken, Homelander aksine sadece popülarite ve maddiyat için yardım ediyormuş görüntüsüne bürünmüştür. Kısacası Homelander tam bir show ürünüdür. İçindeki kötülüğü ve bir yere ait hissedememe sorunuyla karşı karşıya kalması da, kendisiyle çelişmesini sağlayan bir sorundur.

Joker çıktın!

Palyaço makyajı, mor takımı ve deli kahkahasıyla bilinen Joker, Batman'in karşısında duran kötü adamlardan biridir. Kendine göre olan espri anlayışı ve mizacı izleyenleri etkilemiştir. Çok zeki olması ve ruh hastası görünümü de bir başka özelliklerindendir.

Darth Vader çıktın!

Siyah pelerini ve siyah mekanik donanımlarla kaplı bir zırha benzeyen kostümü ile karizmasından çokça bahsedilen Darth Vader, Jedi savaşçıları için güçlü birr rakip olmakla beraber Star Wars serisinin de en güçlü baş karakterlerinden biridir. Cisimleri veya bireyleri, dokunmadan hareket ettirme yeteneğine sahip olmasıyla beraber onları savunma ve saldırı amacıyla da uygulayan bir karakterdir.

Lord Voldemort çıktın!

Lord Voldemort, Harry Potter serisinde Harry Potter karakterinin baş düşmanıdır. Kendisini hep üstte görüp, acıma duygusunu yitirmiştir. İntikam için sürekli zaman kollayan ve eline geçen her fırsatta atağa geçen bir kötülüğe sahiptir. Her şekilde kazanacağını düşünen, bencil, sinsi ve aşırı kindar bir yapıya sahiptir.

Terminatör çıktın!

İnsan davranışlarını koplayarak gerçekleştirebilen bir robot olan Terminatör, gerçekten çok tehlikelidir. İnsanı taklit ettiği için de konuşabilir, başka insanların seslerini kendi sistemine kopyalayıp söyleyebilir, yara izi oluşturup onunla oynayabilir ve daha birçok insani özelliği sisteminde barındırabilir.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
14
9
7
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Homelander çıktın!

ömer

Ortak çıktı buda 😊 çözmeye devam 😅😅

Manav Yörük

Darth Vader çıktın! En kudretli güç kullanıcılarından biri olan Darth Vader siyah bir pelerin, pelerini gibi siyah mekanik donanımlarla kaplı zırh gibi tasar... Devamını Gör

Tim Tkachuk

Joker çıktı, eh yakındır ama olur da bilmeyen vardır filmi yapılmadı çünkü. Deathstroke tercihimdir.