Görüş Bildir
3 Mayıs Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 3 Mayıs Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki bir fabrikada çalışan 4 işçi hakkında akılalmaz iddialar gündeme geldi. Bağımsız Kocaeli haber sitesinin aktardığına göre, gece vardiyasında çalışan 4 işçinin grup seks yaparken yakalandıkları iddia edildi. 
‘Köyün Tamamı Terör Yanlısı’ Diyen Öğretmen Hakkında Yeni Gelişme: “Ne Açığa Alındı Ne de Sürüldü”
Bitlis’te bir köy okulunda öğretmenlik yapan Ayşegül Avcı, “Köyün tamamı terör örgütü yanlısı. Velilerimin hepsi sosyal medyada Selahattin Demirtaş fotoğrafı paylaşıyor” diyerek tweet attı ve gündem olmuştu. Avcı’nın açığa alındığı ve sürüldüğü iddia edilmişti. Konuya ilişkin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den dikkat çeken açıklama sonunda geldi. 
Reklam
Reklam
AK Partili Milletvekili Tuğrul Türkeş'ten Beklenmedik 'Osman Kavala' Açıklaması: ''Kim Neden Karşı Çıkıyor?"
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'ten beklenmedik 'Osman Kavalı' açıklaması geldi. İş insanı Osman Kavala, Gezi Parkı davası kapsamında 'Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya ve görevini yapmasını engellemeye teşebbüs” suçundan ağırlaştırılmış hapis cezası almıştı.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam