Görüş Bildir
Haberler
İlk Gece Düşündüğümüzden Önemliymiş! İyi Bir Başlangıç İçin Gerdek Gecesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

İlk Gece Düşündüğümüzden Önemliymiş! İyi Bir Başlangıç İçin Gerdek Gecesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

R.G.
02.12.2020 - 14:23

Aşık olduğumuz insanla evlenmek belki de hayattaki en güzel detaylardan biri. Malum herkesin karşısına aşık olacağı biri çıkmıyor. Hele de bütün engelleri aşıp o aşamaya gelebilmek gerçekten takdire şayan! Tabii bir de işin güzel tarafı, evliliğin ilk gecesi var. Herkesin ilk gecesi değildir elbette ama eminiz ki herkes için özeldir gerdek gecesi...

Sohbet edin

Sohbet edin

Yorucu bir düğünün ardından paldır küldür meseleye girişmek zorunda değilsiniz. Biraz yalnız kalın, birbirinizi dinleyin. Samimi bir sohbet başlatın. Birbirinize güzel ve huzurlu sözler söyleyin. Hem sıcak bir gece için de ortamı hazırlamaya başlamış olursunuz.

Bakışlarınızı kontrol edin!

Bakışlarınızı kontrol edin!

Baş başa kaldığınız andan itibaren vücudunuzu kontrol etmeye çalışın. Biraz çekingen olmak, içten içe hafif bir korku hissetmek çok doğal. Ama olabildiğince bu korkuyu bastırmaya çalışın. Bakışlarınızda ürkek bir ceylan imajı olmamalı. Olabildiğince sevgi dolu bakışlar atmaya çalışın.

İç çamaşırı önemli!

İç çamaşırı önemli!

Cinsiyetçi olmayalım! İki tarafın da iç çamaşırı seçimine özen göstermesi gerekiyor. Birçok çift için çok önemli olan bu gece de özensiz ya da fazla abartılı iç giyim ürünlerinden kaçınmak gerekiyor. Gerekirse önemli geceden önce zevkine güvendiğiniz arkadaşlarınızın fikrini alabilirsiniz.

Ön sevişmeyi atlamamak lazım

Ön sevişmeyi atlamamak lazım

Birçoğunuzun heyecanla bu geceyi beklediğini biliyoruz. Fakat lütfen direkt mevzuya girmeyin. Olabildiğince bu deneyimin tadını çıkarmaya çalışın. Partnerinizin vücudunun her bir zerresini hissedin, ön sevişmeyi olabildiğince uzatın ve doğru anı hissettiğinizde gereken adımı atın.

Her pozisyon size uygun olmayabilir

Her pozisyon size uygun olmayabilir

Bir yandan düğün yorgunluğu, diğer yandan 'Ben ne yapacağım şimdi?', 'Ya rezil olursam?' soruları kafanızı meşgul ederken, bir de 'Şimdi nasıl olacak?' sorusuyla zihninizi hırpalamayın. Partnerinizle bu konuyu düğün öncesinde konuşun ve en rahat olduğunuz, en zevk aldığınız pozisyonu birlikte belirleyin!

Korunup korunmayacağınıza önceden karar vermelisiniz!

Korunup korunmayacağınıza önceden karar vermelisiniz!

Evlendikten hemen sonra çocuk yapmak istemek de istememek de doğal ve bu karar tamamen size kalmış. Çocuk istiyorsanız problem yok ama eğer planlarınız içinde hemen çocuk sahibi olmak yoksa doğum kontrol hapı ya da prezervatif gibi yöntemlere başvurabilirsiniz. Genelde doktorlar doğum kontrol hapına evlenmeden 2 ay önce başlamanız gerektiğini söylüyorlar. Tamamen size kalmış…

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
18
17
11
11
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın