Görüş Bildir
Haberler
Hasan Ferit Gedik Davası Ertelendi

Hasan Ferit Gedik Davası Ertelendi

FreiGeist
06.01.2015 - 11:52 Son Güncelleme: 06.01.2015 - 11:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hasan Ferit Gedik'in öldürülmesine ilişkin davada beşinci duruşma yapıldı. Sanıkların katılmadığı duruşma 'daha büyük bir salon' talebiyle 4 Mart'a ertelendi.

Gülsuyu'nda uyuşturucu çetelerine karşı yapılan yürüyüş sırasında açılan ateş sonucu Hasan Ferit Gedik'in hayatını kaybetmesine ilişkin açılan davanın görülmesine bugün devam edildi.

Duruşma öncesi polis, adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Adliye önüne gelen gruplar 'Hepimiz Ferit'iz öldürmekle bitmeyiz' yazılı pankart açtı.

5. duruşmayı Hasan Ferit Gedik'in babası İbrahim Gedik ile Gezi aileleri de takip ederken, sanıklar yine mahkeme salonuna gelmedi.

Mahkemenin duruşmanın daha büyük bir salona alınması talebiyle Adalet Bakanlığı'na gönderdiği dosyaya henüz bir yanıt verilmedi. 

Dosyanın gelmemesi nedeniyle yargılama yapılamazken İleri Haber'in haberine göre Avukat Güray Dağ, 'Devletin gözetiminde öldürülüyor. Siz de burada bu duruşmayı görmeyerek suç işliyorsunuz. Bu davayı Ali İsmail Korkmaz davası gibi kaçırmaya çalışıyorsunuz' sözleriyle mahkemeye tepki gösterdi.

Sanık avukatların sanıkların tahliyesini talep ederken, mahkeme bunu reddetti ve duruşmayı 4 Mart 2015'e erteledi.

Rıfat Doğan - İleri Haber | DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0