Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Ünlü Senin Ruh İkizin?

Trex
07.10.2015 - 15:25

Ünlüler, ünlülerimiz... Ne onlarla ne onlarsız... Bazen bize uzak bazen bize yakın... Ama bazıları daha yakın... O kadar yakın ki adeta ruh ikizi. Peki ya hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetin nedir?

2. Söyle bakalım keyifler ne durumda?

3. Hmm anladım. Eski sevgilin aniden karşına çıktı. Ne yapmak isterdin?

4. Peki diyelim ki bir spor kulübü ya da dernek kurdun. Logosunda hangi renk ağırlıklı olurdu?

5. Eğlenmek için gece kulübündesin. Hangi dansla piste çıkarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de tatile çıktın. Hangisi kesinlikle senden uzak olmalı?

7. Geldik sinema kuşağına. Hangi film serisi favorin?

8. Peki televizyonda tekrar yayınlansa hangisini izlersin?

9. Huzurlu bir yaşam için olmazsa olmaz nedir?

10. Son olarak hangi sosyal medya platformu senin için yaratılmış?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cem Yılmaz!

Cem Yılmaz!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Cem Yılmaz! Senin gibi kıvrak zekalı birinin de ruh ikizi ondan başkası olamazdı! Mizahı sıradan olmayan klişelerden uzak, herhangi bir espri yapıldığında ''Bunlar şimdi neden gülüyor?'' demeyen birisin. Leb demeden leblebiyi anlayan birisi olduğun için lafı uzatan insanları pek sevmiyorsun. Gülmek güldürmek senin işin. Eh yani bu durumda senin ruh ikizin asık suratlı vasat zekalı biri değil elbette Cem Yılmaz olacaktı :)

Acun Ilıcalı!

Acun Ilıcalı!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Acun Ilıcalı! Sen neşeli birisin ve dışa dönüksün. Öyle eve kapanıp yalnız kalmak pek sana göre değil. Arkadaş canlısısın. Ortamların insanısın. Ayrıca sende pek bir ofise tıkalı kalıp bir ömür geçirecek sabır yok. Kesinlikle yetenek ve becerilerinle kendi işini yapacak bir insansın. Girişimcilik yanın biraz zayıf olabilir ama onu aşabilirsen senden birkaç Acun çıkar :)

Murat Boz!

Murat Boz!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Murat Boz! Sen var ya sen... Az değilsin ha! Çevrende çok sevilen bir insansın. Bunu fiziksel görüntüne yoranlar olabilir ama pek öyle değil. Senin  doğuştan gelen bir etkileyiciliğin var. Girdiğin ortamlarda hemen gözler senin üzerine çevriliyor. Karizma denilen kelimenin sözlük karşılığı gibisin. Allah çarşına pazar versin :)

Murat Dalkılıç!

Murat Dalkılıç!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Murat Dalkılıç! Sen eğlenmeyi ve gezmeyi seven bir insansın. Hafta sonlarını iple çekiyorsun. Hani derler ya sefa pezevengi! Heh işte sen osun! Keyif insanısın. O an bir şeyden keyif alıyorsan kimse önünde duramaz. Artık doğaçlama ne gelişirse :) Bazen o kadar hızlı yaşıyorsun ki mumu nerede söndürdüğün belli olmuyor :) Senin tempona yetişse yetişse Murat Dalkılıç yetişir. Birlikte ''o gece barda gönlüm hovarda'' der durursunuz :)

Demet Akalın!

Demet Akalın!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Demet Akalın! Atara atar gidere gider insanısın. Her şeyden evvel sen mert bir insansın. Doğru nerede sen oradasın. Sana yalan söyleyen kişi 3. Dünya Savaşı'nı da göze almıştır. Kandırılmaya tahammülün yok. Diline düşmeye görsün.  İnsanı seni aldattığına yalan söylediğine pişman edersin :) İçinde ne varsa dışında da o var. Kafanda sinsi planlar çevirmiyorsun. ''Yalancı zaten iyi yalan söyler, canım da der kanım da der,'' ama sen demezsin, dedirtmezsin :)

Yıldız Tilbe!

Yıldız Tilbe!

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Yıldız Tilbe! Sen dünyanın en rahat insanlarından birisin. Kimseden çekinmiyorsun. Aman şu ne der, aman bu ne der, hiç umrunda değil. Kafan hep yüksek, kafan hep patlak. Ama başkalarına göre çatlak. Kim ne derse desin umrunda değil. İnsanları çoğu sıradan monoton yaşarken seni hayatın renkli, zigzaglı ve eğlenceli. Aynen böyle devam :)

Beren Saat!

Beren Saat!
pbs.twimg.com

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Beren Saat! Sen özgür ruhlu bir insansın. Kalıplara giremiyorsun. Sana kolay kolay kimse herhangi bir fikri düşünceyi dikte edemiyor. Dediğim dedik çaldığım düdük insanısın :) Ayrıca sessiz sakin görüntünün arkasında savaşçı bir insan var. İnsanları seni kolay lokma sanıyor ama pek öyle değilsin. Savaşçı ruhun içinden çıkamayacağın mücadele yok :)

Burcu Esmersoy!

Burcu Esmersoy!

Verdiğin cevaplar göre senin ruh ikizin Burcu Esmersoy! Sen ortamların aranan insanısın. Her türlü ortamda muhabbet denince akla sen geliyorsun. Klişeden uzak, her türlü konuda yeterince birikim sahibi, fevkaladenin fevkinde bir insansın :) Karşındaki kişinin kafasını kendi işinle kendi ailenle ilgili olan biteni anlatarak şişirmezsin. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4723
3336
2418
1489
990
842
713
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
karameelim_fann

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Beren Saat! Sen özgür ruhlu bir insansın. Kalıplara giremiyorsun. Sana kolay kolay kimse herhangi bir fikri düşüncey... Devamını Gör

Anıl Koca

cem yılmaz çıktııı

Nora

Verdiğin cevaplara göre senin ruh ikizin Beren Saat! Sen özgür ruhlu bir insansın. Kalıplara giremiyorsun. Sana kolay kolay kimse herhangi bir fikri düşüncey... Devamını Gör