Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Annenin Ruh Eşi?

Hangi Ünlü Annenin Ruh Eşi?

Anadolu Sigorta
28.04.2014 - 19:28 Son Güncelleme: 07.05.2014 - 11:12

Anneler günü yaklaşıyor. Bugüne kadar annene ya çiçek aldın ya biblo.

Ya da kadıncağızın isminin baş harflerinden derme çatma bir şiiir yazdın.

Şimdi aşağıdaki testi dikkatlice çöz ve annenin karakterini bul. Bu sene Anneler Günü’nde tam onun karakterine uygun hediyeyi  seç.

1. Annen bir dizi olsa hangisi olurdu?

2. Peki bir Game of Thrones karakteri olsa hangi aileden olurdu?

3. Annene “ben yemicem, tokum” dediğinde ortaya çıkan tablo...

4. Evden çıkarken giydiğin kıyafeti gördüğünde…

5. Annenin doğa üstü bir gücü olsa hangisi olurdu?

6. Sınavdan düşük not aldığında annenin tepkisi hangisi olur?

7. Annenin gözünde sen hangisisin?

8. Diyelim eve geç kaldın. Annenin aklına ilk ne gelir?

9. Nasıl bir çocukluk geçirdin?

10. Anneni en çok ne kızdırır?

11. Peki o kızınca sen ne yaparsın?

12. Annene yalan söylediğinde tepkisi ne olur?

13. Annenle yaşadığınız en büyük macera neydi?

13. Annenle yaşadığınız en büyük macera neydi?

14. Annen bir kitap olsa, hangisi olurdu?

Annelerin En Kuzusu: Hafize Ana!

Annelerin En Kuzusu: Hafize Ana!

Dolmaya, karnıyarığa, su böreğine adamış bir yaşam… Bu anne türü yemek pişirme ve yedirme konusunda bir dünya markası. Ona kalsa çocuklar her zaman aç. Ya da hiç doymuyorlar. Bu tarz anneler hayatlarının büyük bir kısmını mutfakta geçirir. Ama kendileri genelde sofraya oturmaz. Yaşam alanı mutfak, mottosu “can boğazdan gelir” olan bu anneyi şu hayatta en  mutlu edecek şey, ağız burun kıvırıp çemkirmeden üç kap yemeyi mideye indirebilecek bir evlattır. Bu kadın yıllardır yemedi yedirdi, içmedi içirdi. Bu anne türüne verilecek en güzel hediye bir sağlık sigortası. Şimdi Anadolu Sigorta’da Anneler Günü’ne özel %10 indirim de var. Şöyle baştan aşağı kontrol ettirir kendini.

Bilgi almak için tıkla!

Arkadaş Anne Modeli: Meltem!

Arkadaş Anne Modeli: Meltem!

Modern Anne olarak da bilinen bu anne türü, çocuğunun her derdini dinleyen bir arkadaş gibidir. Çocuğuna ayak uydurmak için thrash metal dinleyenler bile görülmüştür. Arkadaş anne aşk acısı, kötü karne, disiplin cezası gibi her türlü  hezimette evlatlarının yanında olur. Hele ergenlikte, bu anne türü velinimettir. Çocuğuna “bana her şeyini anlatabilirsin” dediğine pişman olacak kadar  iyi dinleyicidir. Bu anne türü içine atmasıyla ünlüdür. Modern de olsa anne yüreği. Onlara en uygun hediye, sağlık sigortasıdır. Şimdi Anadolu Sigorta’da Anneler Günü’ne özel %10 indirim de var. Annelerin dediği gibi, her şeyin başı sağlık.

Bilgi almak için tıkla!

Validelerin Validesi: Valide Sultan!

Validelerin Validesi: Valide Sultan!

Bu anne türü için otoritenin bedenlenmiş hali diyebiliriz. Ona cevap verilmez.  Çünkü karşılığı bellidir: Bana cevap verme. Onlara evin öteki ucundan seslenip tırnak makasının yeri sorulmaz. Soran olursa da, “Nereye koyduysan oradadır” derler. Ayrıca bu anne türü hiçbir şeyi unutmaz. 99 yılında ders çalışmaya gidiyorum diye evden çıkıp diskoya gidildiyse, bu konu 2009 yılında yine gündeme gelebilir. Gece gündüz çocuklarını düşünen sert görünümlü yumuşacık kalpli bu anne türünü en mutlu edecek hediye, sağlık sigortası olurdu. Şimdi Anadolu Sigorta’da Anneler Günü’ne özel %10 indirim de var. E biraz da biz onları düşünelim.

Bilgi almak için tıkla!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
34
30
11
10
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gülen Adam

Arkadaş Anne Modeli: Meltem! :D Modern Anne olarak da bilinen bu anne türü, çocuğunun her derdini dinleyen bir arkadaş gibidir. Çocuğuna ayak uydurmak için ... Devamını Gör

cumali sav

Bu sitede gördüğüm en saçma test.