Görüş Bildir
Haberler
Hangi Süper Kahramansın?

etiket Hangi Süper Kahramansın?

Osman Avcı
22.04.2014 - 14:52 Son Güncelleme: 23.04.2014 - 15:32

Herkesin hayalidir süper güçlere sahip olup, kahramanlıklar yapmak.

Süpersiniz, o ne şüphe!.. Ama hangisi? Testi yapın, öğrenin!

Buradan esinlenilmiştir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlkokulda hangi "kol"un başkanıydın?

Lütfen kendine bir özeleştiri yap!

Klavyenin başındayken genelde nasıl gülersin?

Kurtarmak istediğin Leonardo'yu seç!

Patronun ya da hocan seni nasıl tanımlıyordur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir pide seç!

Hangi lider yaptıklarıyla sana ilham vermiştir?

Aşağıdaki muhteşem insanlardan hangisi, sana göre daha kahraman?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Superman" çıktı!

"Superman" çıktı!

Bazı insanlar şanslı doğar. Kötü, yanlış ve hata da yapsalar, sonunda eğrisi doğrusuna denk gelip bir şekilde harika olur (Anlamak Güç!). İşte siz bu familyadansınız: Kusursuzlar. Burada 'ler-lar' çoğulunu kullanmak da yersiz; çünkü sizden, en azından bu dünyada 1 tane, uzayı bilemiyoruz tabii ki :)

"Batman" çıktı!

"Batman" çıktı!

Siz, başkaları gibi ne yazık ki şanslı değilsiniz. Sizin öyle doğaüstü güçleriniz yok. Ne yaptıysanız, ne başardıysanız tırnaklarınızla kazıya kazıya yaptınız. Mükemmeliyetçisiniz ayrıca. Daha doğrusu mükemmeliyetçi ve ayrıntıcı olmak zorundasınız. Yoksa bu dünya (Gotham City de olabilir :) batar gider. Bu sizin alemet-i farikanız!

"Örümcek Adam" çıktı!

"Örümcek Adam" çıktı!

Siz diyince akla ilk gelen kavram, mütevazilik. Birinden güzel bir şey duymaya görün, hemen yüzünüz kızarır. Ama bu mütevazilik asla kibirden gelme değil, sizin yaratılışınız öyle. Yardımsever olduğunuzu bilmem söylemeye gerek var mı?  Ancak bu yardımseverliğiniz başınıza bela. Hep yanlış anlaşılıyorsunuz. Yok arkadaş, insanlara iyilik falan yapmayacaksın!

"Iron Man" çıktı!

"Iron Man" çıktı!

Tam anlamıyla işkolik olduğunuzu söylemek gerek. İşinizle evlisiniz; hatta biriyle evlenecek olsanız o sizin işinize yarayacak birisi olması lazım. Faydacısınız çünkü. Mesela birisi size çekirdek verip 'al çitle' dese, siz ondan bir çekirdek endüstrisi bile kurabilirsiniz.

"Thor" çıktı!

"Thor" çıktı!

Eğlenceli ve şakacısınız, burası kesin. Ve fakat birisi size ya da çevrenizdekilerinize (ve en önemlisi yemeğinize :) zarar verdiğinde, sizden tehlikelisi yok: Bir ölüm makinesine evrilebilirsiniz saniyede. Eee en nihayetinde tanrısınız siz!

"Hulk" çıktı!

"Hulk" çıktı!

Sizi kızdırmak, bir ademoğlunun başına gelebilecek en kötü şey sanırım. İçinizde patlamaya hazır bir volkan var. Ayrıca durduk yere kızmıyorsunuz pek tabii ki. Sizin gibi iyi bir insan için bu dünya çok adaletsiz ve kokuşmuş. Sizin de bu adaletsizlik karşısında tepenizin tası atıyor haliyle (tepenin tası atması eylemi, biraz eksik kaldı değil mi? :)

"Wolverine" çıktı!

"Wolverine" çıktı!

Sizin kadar karizmatik bir insan var mı şu dünyada, sorulması gerek! Bir kere, tek başınıza halledemeyeceğiniz bir iş yok.. Sizin yanınızdayken insanlar kendini güvende hissediyor; çünkü beceriklisiniz ve de tecrübelisiniz. Ayrıca oldukça şüphecisiniz. Bir kere de bu şüpheleriniz haksız çıksa. Ehh haliyle yılların tecrübesisiniz, bay/bayan yalnız kurt!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6631
3912
2303
1208
1205
734
711