Görüş Bildir
Haberler
Hangi Star Wars Karakterisin?

etiket Hangi Star Wars Karakterisin?

Osman Avcı
01.07.2014 - 13:52 Son Güncelleme: 11.12.2017 - 14:00

Testlerin 'star'ına hoşgeldin... 

Testin, The Imperial March ile çözülmesi şiddetle tavsiye olunur :) Hazırsanız başlayalım..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Üçlemeni seçerek başlayabilirsin!

2. Lisede favori dersin hangisiydi?

3. Çok yakın bir arkadaşın kavgaya karıştı diyelim. Sen bu durumda nasıl davranırsın?

4. Peki ya hangi sosyal paylaşım sitesi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Rengini seç!

6. Senin için ideal bir "ilk buluşma" neleri içermelidir?

7. Breaking Bad karakterini seç!

8. Sana yöneltilen eleştiriler hakkında ne düşünüyorsun?

9. Şunun hakkında ne düşünüyorsun. Atış serbest!

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Son olarak... Uzaya ilk defa gittin diyelim. Yapacağın ilk iş ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Luke Skywalker" çıktı!

"Luke Skywalker" çıktı!

Sen bu galaksinin son ve yeni umudusun. Bütün her şey sana bağlı. Bu senin üstünde her ne kadar baskı oluştursa da 'force' her daim seninle, sıkıntı yok. Tek bir sıkıntın var, o da şımarık olman. Onu da gençliğine veriyoruz ey galaksinin kurtarıcısı-Skywalker'ların ikincisi :)

"Han Solo" çıktı!

"Han Solo" çıktı!

Seni bir şeye benzetecek olsak, bu mutlaka ceviz olurdu. Dışın sert kabuk, için güzel bir yemiş. İlk bakışta senin kadar gıcık ve de itici bir insan olamaz. Ee haliyle oyunu kuralına göre oynadığından bu gıcıklığın! 'Oyuncudan değil, oyundan şikayet et bebeğim' demekte haklısın yani :) Ancak seni az biraz tanıyan, aslında hiç de öyle bir insan olmadığını şıp diye anlar, galaksinin en karizmatik adamı/kadını!

"Master Yoda" çıktı!

"Master Yoda" çıktı!

Sen tam bir yol göstericisin. Öyle bir süper gücün var ki, neredeyse geleceği görebiliyorsun. Bu tabii ki doğa üstü bir güç değil. Sadece ama sadece sağduyu kabiliyetin çok yüksek. Ve bilgeliğinle karanlık yolları aydınlatabiliyorsun. İnsanlara faydada sınır tanımayan bilgece öğütler verebiliyorsun bu yüzden. Kısaca 'may the force be with you', ki zaten seninle :)

"Prenses Leia" çıktı!

"Prenses Leia" çıktı!

Şu galaksinin en güzel ve en asil prensesi olduğun konusunda şüpheye düşen insan, ya kıskançtır ya da en basit ifadeyle kördür. Bütün herkes senin peşinde, ama senin peşinde olduğun özgürlük. Zaten özgür olmayan kişinin güzel, çekici, peşinden koşturan biri olması bu raddede pek mühim değildir, ey piremses :)

"Dart Vader" çıktı o_0!

"Dart Vader" çıktı o_0!

Sen tek cümleyle tam bir 'neydik, ne olduk' insanısın! Şu galaksinin tek umudu, tek çıkış yolu sendin. Fakat karanlığa öylesine geçtin ki, 'dönülmez akşamın ufkundasın' şimdi. Dönsen dönemezsin, faydalar faydasız, imkanlar imkansız. Gerisi ise yokuş aşağı. Yine de 'dam üstünde Darth Vader, vur beline Lightsaber' diyebiliyorsun umarsızca. Bravo!

"Obi Wan Kenobi" çıktı!

"Obi Wan Kenobi" çıktı!

Seni tanımlayan en doğru kelime: Bilge. Tecrübelisin bir kere. Bu tecrübenden dolayı, insanların çok şaşırdığı olaylara, gayet doğal bakıyorsun. Çünkü biliyorsun ki, insanın hamuru kötüdür ve çıkarı-egosu-kendi için yapamayacağı şey yoktur. Bunun yanında sabırlısın da. Tam bir kötü gün dostusun son olarak. İyi zamanlarda YOKsun, ki olmaya da gerek yok; ama kötü zamanlarda her daim VARsın, ki olması gereken de bu!

"R2-D2" çıktı!

"R2-D2" çıktı!

Seni tanımlayan en doğru kelime: Deha. Zekandan, dikkatinden hiçbir şey kaçmaz. Bilginse Apple'ı suya götürür, Microsoft'u susuz getirir. Ayrıca senin olduğun yerde Google'dan bahsetmek, sana en hafif ifadeyle ayıp olur. Sorsunlar sana, söylersin iki dakikada, ey galaksinin en tatlı elektrik süpürgesi :)

"C-3PO" çıktı!

"C-3PO" çıktı!

Öncelikle, seni robot olduğun için duygusuz sanan büyük yanılgıya düşer. Aksine tam bir duygusalsın. En ince imgeler, en hassas imajlar hep sendedir, hep sende. İnsan olsan ya Şekspir gibi sonelerinle yürekleri dağlar, ya da Cemal Süreya gibi dizelerinle dertlere derman olurdun. Ve bir kız sevdin, robot dediler vermediler :( Olsun, senin tenin gibi altın olan kalbin yeter be! Yürü be :)

"Chewbacca" çıktı!

"Chewbacca" çıktı!

Seni tanımlayan tek kelime: Uuuuuur aaaaaargh. Uuuuuur aaaaaargh olduğun zamanlarda bile Uuuuuur aaaaaargh dersin. Birisi sana hayatın anlamını sorsa ona Uuuuuur aaaaaargh diye cevap verirsin. Kısaca Uuuuuur aaaaaargh ve dahi Uuuuuur aaaaaargh. Uuuuuur aaaaaargh yani :)

"İmparator Palpatine" çıktı!

"İmparator Palpatine" çıktı!

Senin kötülük anlayışın hiçbir kurala bağlı değil burası kesin. Kötülük yapmaktan bir kere zevk alıyorsun (Tarzın çok şık, çok zekice ve de hayranlık uyandıracak cinste orası ayrı). Birisi öldürülmesi gerekiyorsa öldürülür; öldürülmemesi gerekiyorsa da öldürülür senin açından. Sonuç: İnsan öldürülebilir; kafana göredir yani bay/bayan kötü!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1426
559
460
209
144
122
88