Görüş Bildir
Haberler
HANGİ SOKAK KEDİSİSİN?

HANGİ SOKAK KEDİSİSİN?

bi'deneyim
01.11.2014 - 12:03 Son Güncelleme: 03.11.2014 - 23:11

HEPİMİZİN RUHUNDA BİR KEDİ YATAR. MİYAV MİYAV MİYAV...

Aslına bakıldığında hepimizin içinde sevimli dostlarımızdan bir parça yatar. Hatta zamanla evimizde beslediğimiz minik dostlarımıza bile benzemeye başlarız.

Ama sokak kedileri biraz daha farklıdır. Onlar genelde hayata karşı tek başlarınadır. İstediklerinde zaman geçirdikleri arkadaşları olur; ama kendilerine ait duruşlarıyla özeldirler işte... Tıpkı biz insanlar gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. KEDİ CANINIZI SİZİN :)

1. KEDİ CANINIZI SİZİN :)

Bu tekir yavrumuz sevecenliğiyle ve çevik zekalı oluşuyla diğer kedilere göre fark yaratarak kendine sıcak bir yuva bile bulabilir. Hatta sahibinin yanından ayrılmaz ve onunla birlikte dolaşır. Genellikle mutlu kedilerdir, tek bir oyuncak ile saatlerce oynayacak kadar sabırlıdırlar.

2. ÇAK BİR BEŞLİK BARİ DE GÖNLÜN OLSUN

2. ÇAK BİR BEŞLİK BARİ DE GÖNLÜN OLSUN

Aktif, oyuncu ve sahibine çok bağlı olan sarışınlar  sahibini kendi seçer. Zekidir ve kolay öğrenir. Her çevreye uyum sağlayabilen sağlıklı, güçlü bir ırktır. İlgiye bayılırlar.

3. SAKİN GÖRÜNÜRLER AMA...

3. SAKİN GÖRÜNÜRLER AMA...

Sakin ve bağımsız bir yapıda olmasına rağmen sevgisini kolayca belli eder. Soğuk bir görünüşe sahip olsa da, atik, sevecen ve oldukça zekidir.

4. BEYAZ GİYME SÖZ OLUR :)

4. BEYAZ GİYME SÖZ OLUR :)

Bu beyazcıklar genellikle sakin ve uysal kedilerdir. Yumuşak, melodik bir ses tonları vardır.  Sevgisini belli eden, ilgi görmekten hoşlanan, oldukça hassas yapıda ve kırılgandırlar.  Fırsatını buldukları zaman da diğer kediler gibi ağaca tırmanmak veya fare yakalamak gibi hareketli aktivitelerde de bulunurlar.

5. RENGİMİZ ŞEKİL, ÖNÜMÜZDEN ÇEKİL :)

5. RENGİMİZ ŞEKİL, ÖNÜMÜZDEN ÇEKİL :)

Bu renkli ırkların vahşi ve sert görüntüsünün altında oyuncu ve sevecen bir karakter yatar. Bu yeteneklerinin  gelişmesinde atik ve enerjik yapılarının da etkisi büyüktür. Hareketli geçen günün sonunda derin bir uykuya dalmaya bayılırlar. Genelde ev yemeğini tercih ederler, fast food onları bozar. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın