Görüş Bildir
Haberler
Hangi Şirinler Karakterisin?

etiket Hangi Şirinler Karakterisin?

EC was here.
13.09.2014 - 16:29 Son Güncelleme: 25.09.2014 - 11:14

Şirinler Köyü'ne ait olsaydın hangi Şirin olurdun diye elbet merak etmişsindir. Şimdi öğrenme vakti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir sabah aynaya baktığında bütün vücudunun masmavi olduğunu gördün, ne tepki verirdin?

2. Bir mantar seç ki ev zevkini bilelim.

2. Bir mantar seç ki ev zevkini bilelim.

3. Şirinler Köyü'nü satın alsaydın orasını nasıl değerlendirirdin?

4. Bir Şirin olsaydın Gargamel ve Azman'dan ne derece korkardın? (1'den 9'a korku derecesi artar)

4. Bir Şirin olsaydın Gargamel ve Azman'dan ne derece korkardın? (1'den 9'a korku derecesi artar)

5. Şirinler gerçek hayatta olsaydılar, sence nasıl bir durumda olurlardı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Büyü temalı bir film ya da dizi seç.

7. Bebek Şirin'e bütün gün bakma görevi verildi, bu görevin altından nasıl kalkardın?

7. Bebek Şirin'e bütün gün bakma görevi verildi, bu görevin altından nasıl kalkardın?

8. Gökyüzü mavi olmasaydı hangi renk olsun isterdin?

9. Sonuca Son Bir Adım: Sence bu görüntünün benzeri gerçek hayatta en çok neresiyle daha çok benzerlik taşıyor?

9. Sonuca Son Bir Adım: Sence bu görüntünün benzeri gerçek hayatta en çok neresiyle daha çok benzerlik taşıyor?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Güçlü Şirin"sin!

"Güçlü Şirin"sin!

Sen enerjik bir hayat yaşamadan asla rahat edemezsin. Bir ortamda imrenilerek bakılansın. Seni kolay kolay korkutan bir durum olamaz. Sağlığına büyük önem verirsin ve bununla gurur duyarsın. Birisi yardıma ihtiyaç duyduğunda aklına ilk gelen kişi daima sen olursun. Şirinler Köyü kesinlikle sensiz olamazdı.

"Sakar Şirin"sin!

"Sakar Şirin"sin!

Sakarsın makarsın ama herkes tarafından sevilensin. Bu içindeki saflığın dışarı yansıması sadece. Neysen o'sun aslında. Hoşlandığın kişinin karşısında elini ayağını nereye koyacağını bilemezsin. Doğal olmak ayrıcalığını kazanmışsın, e daha ne olsun. Şirinler Köyü kesinlikle sensiz olamazdı.

"Şirin Baba"sın!

"Şirin Baba"sın!

Şirin Baba çıkacağını biliyordun zaten, hayatın tecrübesi sana sonuçları öngörebilmeni sağlamış. Yüz Şirin'i bile idare edebilecek bilgeliktesin. Onları Gargamel'den de koruyabilme yetisine sahipsin. Asla sorumluluklardan kaçmazsın. Şirinler sensiz bir gün kaldıklarında düzenin alt üst olacağını onlar da sen de çok iyi biliyorsunuz. Şirinler Köyü kesinlikle sensiz olamazdı.

"Gözlüklü Şirin"sin!

"Gözlüklü Şirin"sin!

Her fırsatta mantığını dinlemeden edemezsin. Bilgi sahibi olmak senin için yeme, içmeden daha önemlidir. Varsın çok konuştuğun için seni tekmeleyip köyün dışına atsınlar, 'Şirin Baba her zaman der ki' diyerek sen olayı çoktan çözmüşsün bile. Şirinler Köyü kesinlikle sensiz olamazdı.

"Somurtkan Şirin"sin!

"Somurtkan Şirin"sin!

İnsanlar seni her ne kadar somurtkan olarak tanısa da aslında sen sadece açık sözlüsün. Diğerlerinin söylemek isteyip de söyleyemediklerini sen rahatça ifade edebilirsin. Test çözmekten de nefret edersin değil mi? Ama şunu bil ki Şirinler Köyü kesinlikle sensiz olamazdı.

"Usta Şirin"sin!

Çalışkanlık ve yaratıcılık senin hamurunda var. Sürekli meşgul olmayı seviyorsun, bu seni dinç kılıyor. Öğrenmeye merakın sayende çevreni aydınlatan da önce sen oluyorsun. Yardım isteyen kimseye kolay kolay hayır diyemediğini sen de çok iyi biliyorsun. Şirinler Köyü kesinlikle sensiz olamazdı.

"Şirine"sin!

"Şirine"sin!

Senin gibi birisinin dünyaya daha çok ihtiyacı var. İnsanlara yardım etmekten, daima gülümsemekten keyif alabiliyorsun. Bütün gün çiçeklerini sulayıp giysi dolabındakileri üzerinde denemen bile sıkılmaman için yeterli. Bir gülüşünle etrafındaki insanları da gülümsetebilirsin. Şirinler Köyü kesinlikle sensiz olamazdı.

"Uykucu Şirin"sin!

"Uykucu Şirin"sin!

Hayattan keyif alabilmek için sana kendinle başbaşa kalabileceğin sessiz sakin bir ortam yeterlidir. Sana uykucu, tembel demelerine aldırış etmezsin, bu kimin umrunda ki! Dışarıda o kadar gürültü varken en güzeli uyumak. Yine de çok iyi biliyorsun ki Şirinler Köyü kesinlikle sensiz olamazdı.

"Şakacı Şirin"sin!

"Şakacı Şirin"sin!

Hayat senin için bir oyun bahçesinden ibaret. Sen hep çocuk kaldın, çünkü öyle olmayı çok sevdin. Hem hiç şaka yapmazsan çekilir mi günler. Sana sinirlenenler olabilir ama bunun kısa sürdüğünü bilirsin. Senin olmadığın her ortam bunaltıcıdır ki çekilmez. O yüzden Şirinler Köyü kesinlikle sensiz olamazdı.

"Müzisyen Şirin"sin!

"Müzisyen Şirin"sin!

Ormanda mantarlardan oluşan evlerde yaşasan bile hiçbir topluluğun müziksiz kalmaması gerektiğini çok iyi biliyorsun. Rahatlıkla doğadan ilham alabiliyorsun. Evinin tasarımından etrafındaki insanlara kadar her şey iç açıcı ve huzur verici olmalı. Sanatçı ruhun ve yaratıcı zekanla eser koyabilecek yetenek hep içinde olacaktır. Şirinler Köyü kesinlikle sensiz olamazdı.

"Ressam Şirin"sin!

"Ressam Şirin"sin!

Bu aynı zamanda içindeki renklerin dışarı yansıdığının ispatı. Doğayla iç içe yaşıyor olman senin için bir avantaj ve bu avantajı nasıl değerlendirmen gerektiğini baştan anlamışsın. Yaşamında etrafta gördüğün en küçük kusur seni rahatsız eder ve onu güzel bir hale getirmezsen için rahat etmez. Sen sanatsız yapamazsın Şirinler Köyü de sensiz yapamazdı.

"Obur Şirin"sin!

"Obur Şirin"sin!

Karşılıksız iyilik yapmaya doğan gereği alışıksın. Yaptığın işe herkesten çok özen gösterip kusursuz olmaya çalışıyorsun. Sana obur diyor olabilirler ama sen de çok iyi biliyorsun ki o kadar Şirin'e yemek yapınca harcadığın enerji seni acıktırıyor. Onlar da çok biliyor ki Şirinler Köyü kesinlikle sensiz olamazdı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
557
344
260
105
65
46
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sena Avci

müzisyen şirin ! Ormanda mantarlardan oluşan evlerde yaşasan bile hiçbir topluluğun müziksiz kalmaması gerektiğini çok iyi biliyorsun. Rahatlıkla doğadan ilh... Devamını Gör

Esra Gündüz

Neden ben gözlüklü şirinim yaa :( :(