Görüş Bildir
Haberler
Hangi Poyraz Karayel Karakterisin?

etiket Hangi Poyraz Karayel Karakterisin?

Poyraz Karayel son zamanlarda ülkemizde yayınlanan en ama en başarılı dizilerden biri. Her bir karakterinin kendine has oldukça güçlü betimlenmiş özelliklere sahip olması, her bir karakterinde kendimizden bir parça bulmamız da bunda büyük bir etken. E hal böyle olunca da bu kadar çok insan tarafından izlenen, bu kadar çok sevilen, böylesine mükemmel bir dizi için bir şeyler yapmasak olmazdı. 

Sonuç olarak, her bir karakteri ayrı mükemmel olan bu dizinin hangi karakteri seni daha iyi temsil ediyor dersin? Hemen teste buyuralım ve görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir müzik aletini çok iyi çalabilecek olsan hangisini tercih ederdin?

2. Bu içeceklerden hangisi tam senlik?

3. Hangi cümle resmen hayatının özeti?

3. Hangi cümle resmen hayatının özeti?

4. Aşk uğruna neler yaparsın?

4. Aşk uğruna neler yaparsın?

5. Bu müzik gruplarından/sanatçılardan hangisini daha çok seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevrende daha çok nasıl bilinirsin?

6. Çevrende daha çok nasıl bilinirsin?

7. Değişik bir soruyla devam edelim. Bu karga dostlarımızdan hangisi seni daha iyi temsil ediyor?

8. Son olarak, hangisinde baya baya iyisin?

8. Son olarak, hangisinde baya baya iyisin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Poyraz Karayel!

Poyraz Karayel!

Sen ne muhteşem bir insanmışsın be! Hem kocaman bir kalbin var, hem de zehir gibi çalışan kafan; 'mükemmel' kelimesi bile seni tanımlamaya yetmez. Yeri gelince tüm dünyayı parmağında oynatıyor, yeri gelince de sevdiğin insanların iyiliği için maymuna dönüyorsun. Senin yanındayken insanların eğlenmemesi mümkün değil, enerjinle insanların içini kıpır kıpır ettiriyorsun. Ve her ne kadar dünya yanıp yıkılsa umrunda olmazmış gibi gözükse de, içten içe aslında ne fırtınalar yaşıyorsun bir bilseler be albayım...

Bahri Umman!

Bahri Umman!

İşte kimseye boyun eğmeyen, kimseye muhtaç olmayan, dimdik karakteriyle bildiklerinden şaşmayan muhteşem bir insan daha! Ailen senin için her şeyden, herkesten önemli. Onlar için yapmayacağın bir şey yok, göze alamayacağın en ama en ufak bir tehlike yok. Gerekirse canını bile verebilirsin sevdiğin insanlar için. gözünü kırpmadan üstelik. Haksızlığaysa bir gram tahammülün yok; adeta iyilerin dostu, kötülerin korkulu rüyasısın!

Ayşegül!

Ayşegül!

İşte sonunda mantıklı, akıllı bir insan! Çevrendeki herkes deli dolu, sense adeta onların anne babası gibisin. Hepsini çekip çeviriyor, en doğru kararları alıyorsun. Hemen herkes tarafından hem seviliyor, hem saygı duyuluyorsun. Hayat dolusun, insanlar seninle vakit geçirmeyi seviyor. Eğlenmesini bilen tarafının yanı sıra yeri geldiğinde ciddileşebilen, oldukça olgun bir yanın da var ve bu seni adeta kusursuz kılıyor! Zorluklara ve zorbalıklara karşı asla boyun eğmiyorsun, zayıfların yanında oluyorsun. Belli başlı doğruların var ve hiçbir şey uğruna bunlardan vazgeçmiyorsun.

Sefer!

Sefer!

Bir güzel insan daha var karşımızda! Senin için varsa yoksa iç güzellik. 'Bir insanın önce karakteri düzgün olacak' mottosunu benimsemişsin. Maneviyat senin gözünde maddiyata tur bindirmiş adeta! Ne parada pulda, ne başka şeyde gözün var; tek istediğin iyi dostlar, iyi bir sevgili, huzur... İnsanlara güven veriyorsun, sözün adeta senet. Kimsenin işine karışmıyorsun, kimsenin arkasından konuşmuyorsun. Tahammül edemediğin tek şeyse kötülük, kötü insanları gördüğün an çileden çıkıyor ve hemen olaya müdahale ediyorsun. Tüm bu güzel özelliklerinin herkesin sana saygı duymasını sağlıyor, senden herkese lazım!

Zülfikar!

Zülfikar!

Senin ne güzel yüreğin varmış be dedem! Kimseyi kırmamaya çalışan, haksız olmadığı sürece karıncayı bile incitmeyen; ancak başkasının hakkına el uzatana da eyvallahı olmayan kral mı kral bir insansın sen. Gönül işlerinde biraz beceriksizlik var sanki ama içinde kötülük olduğundan değil bu da... Dostlarına çok bağlısın, onlar için yapmayacağın en ufak şey yok. Varlığın insanlara keyif veriyor. Hem eğlenceli, hem duygusal bir insansın. Ara sıra üstüne bir karamsarlık çökse de genelde geleceğe hep bir umutla bakıyorsun.

Sema!

Sema!

Ağırbaşlılık senin en büyük özelliğin! Çevrendeki insanlar sana büyük saygı duyuyor. Eline attığın her işin altından bir şekilde kalkmayı başarabiliyorsun. Korkusuzsun, kimsenin karşısında eğilip büzülmüyorsun. Ancak tüm bu olgun yapının ardında oldukça kırılgan bir tarafın da var, özellikle iş duygusal kararlar almaya geldiğinde yanlış yöne gitmeye biraz müsaitsin. Tabii bu kötü bir insan olduğun anlamına hiç mi hiç gelmiyor, aksine tertemiz bir yüreğin var.

Meltem!

Meltem!

Dışarıdan bakıldığında insanlar üzerinde bıraktığın ilk etki soğuk biri olduğun yönünde oluyor; ancak bunun tek nedeni onlarla arana mesafe koyman. İnsanları iyice tanımadan yanına yaklaştırmıyorsun. Bu durum da senin az ama öz dostluklara ve ilişkilere sahip olmanı sağlıyor. Duygularını net şekilde ifade etmekten kaçınıyorsun, ancak bu içinde dolu dolu yaşamadığın anlamına gelmiyor. Özetle özünde mükemmel bir insansın, tek yapman gereken insanların sana karşı attığı adımlara biraz daha fazla karşılık vermek...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3553
1493
328
250
111
77
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Acar Oral

hepsi manyak bunların ya

Damla Soy

bitti poyraz karayel ya böyle bir dizi bitirlir mi aq o kadar saçma dizi varken

waldorf cornelia

arka sokakların bitmesi gerekir öncelikle :D

tatlış penguen

seyretmiyorum bile maksat test çözmek olsun :)))