Görüş Bildir
Haberler
Hangi Meyve Senin Karakterinle Eşleşiyor?

etiket Hangi Meyve Senin Karakterinle Eşleşiyor?

Osman Avcı
21.01.2015 - 11:07 Son Güncelleme: 21.01.2015 - 14:37

Sen acayip derecede tatlı bir şeysin; ama doğal olanından! Peki ama hangisi? Bunu öğrenmenin tek bir yolu var...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok temel bir soruyla başlayalım: Ekşi mi, tatlı mı?

2. Ülkeni seç!

3. Meyveyi en çok neyle yemeyi seversin?

4. Bir elma çeşidi seç!

5. Çevrende nasıl tanındığını öğrenelim bir de!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi bir de bir sebze seç!

7. Sen ne kadar tatlı bir insansın? Tatlılığını, 9 en yüksek olmak üzere, 1'den 9'a puanla!

8. Son olarak... Hangi tatlı senin karakterinle eşleşiyor olabilir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yasak Meyve: Elma!

Yasak Meyve: Elma!

Bazıları varoluşu gereği diğerlerinden farklıdır ve yapacak bir şey yoktur. Sen de tüm bu insan kalabalığı içinde kişiliğinle parlayan birisin. Her zaman ilginin odağındasındır, sen konuştuğun zaman insanlar susup seni dinler. Yaratıcısın ve kendine güvenin tam. Ayrıca asi olduğunu da söylemek gerek; kurallara topyekün karşısın. Hatta 'kurallar çiğnenmek için vardır' senden sonra üretilmiş bir şey. Son olarak herkes seni elde etmeye çalışıyor, doğal bir çekiciliğin var çünkü. Bakalım ihale kime kalacak :)

Eğlence Küpü: Portakal!

Eğlence Küpü: Portakal!

Senin bu hayata geliş amacın eğlenmek, eğlenmek ve dahi eğlenmek. Tam bir parti insanısın, daha doğrusu senin olduğun yerde parti vardır; bu yüzden kambersiz düğün olmaz misali, tüm eğlencelerin aranılan yüzüsün. Enerjiksin, hızlısın ve asla miskin değilsin. Mutlusun sen mutlu. Bu yüzden insanlara çok iyi geliyorsun, yani senden bir parça tüm hastalıklara iyi gelir. Senden herkese lazım, şifa niyetine :)

Tam Bir Keyif İnsanı: Ananas!

Tam Bir Keyif İnsanı: Ananas!

Sen tam bir gamsızsın. Şu dünya üstünde kafana taktığın herhangi bir şey var mı, merak konusu. Falanca filancayla kavgalıymış, bilmem kim bilmem kimin arkasında konuşmuş, hiç umrunda değildir. Keyfini hiç ama hiçbir şey kaçıramaz. Ayrıca yaz ve tatil insanı olduğunu da söylemek gerek. İnsanı tatilde tanıyacaksın demişler, bu sözün kanıtısın. Off yaz gelse de tatile aksan değil mi :)

Sen Çok Zorsun: Hindistan Cevizi!

Sen Çok Zorsun: Hindistan Cevizi!

Bazı insanlar varoluşu gereği zordur. Sen işte tam olarak bu familyadansın. Zor bir insansın evet ama bunun altında çok geçerli sebepler yatmakta; prensip sahibisin bir kere ve hayatının rehberi olan bu prensiplerden dünya batsa vazgeçmezsin. Bunu anlayamayan insanlar sana duvarların var diyor. Fakat seni bilen bilir, kurallarına uyanı muhteşem şeyler beklemekte. Çünkü dışın sert kabuk ama içinse tertemiz süt tabii açmasını bilene. Zaten sen hiçbir zaman ben kolayım demedin ki ;)

Tutkulusun: Çilek!

Tutkulusun: Çilek!

Sen öylesine tutkulu birisin ki... Şimdi anlatmakla olmaz, bazılarını cidden yaşamak gerekir. Etrafındakiler de çok iyi bilir ki, senin tutkundan, kararlığından, isteğinden hiçbir şey kaçamaz. Bir işe kafayı taktığın zaman, o sende adeta bir fetiş haline geliyor, gece rüyalarına giriyor, tüm algın oraya yönleniyor. Ve eninde sonunda da o iş halloluyor. Bu kararlılık sana çok farklı bir hava katıyor ve biliyor musun acayip çekici oluyorsun ;)

İkili Delilik: Kiraz!

İkili Delilik: Kiraz!

Bir sende sen var senden içerü. Öylesine karakterler taşıyorsun ki içinde, adeta farklı iki insan gibi. Mesela bir toplantıda salon hanımefendisi/beyefendisi olabilirken; bir partide tam bir manyak olup çıkıyorsun. Seni bu halde gören kesin tanımaz. Sakın bunu karaktersizlik olarak algılama; aksine ortama uyum sağlayabilmen üstün bir özellik. Düşünsene bir eğlence ortamında İngiliz Asilzadesi gibi takıldığını: Çok tırt, çok gereksiz :)

Meyvelerin Süper Kahramanı: Üzüm!

Meyvelerin Süper Kahramanı: Üzüm!

Sen arkadaşların ve ailen arasında süper kahraman olarak bilinirsin. Yardımseversin, iyilik yapmak sende bir oluş, adeta bir varoluş. Ettiğin yardımlar karşılıksız olanındandır ve bunları hiçbir zaman angarya olarak yapmazsın, içinden geliyor işte, neylersin. Hatta etrafınla o kadar ilgilisin ki, bazen kendini unuttuğun bile oluyor. Ama senin için fark etmez, çünkü sen busun. Ayrıca bilge ve olgun bir kişiliğe sahip olduğunu da söylemek gerek. Sendeki tecrübe dünyanın dertleri kadar çok!

Sen Farklısın Farklı: Kivi!

Sen Farklısın Farklı: Kivi!

Sen girdiğin her ortamda, kurduğun her ilişkide yabancılık çekenlerdensin. Sende bir farklılık var ve ne yaparsan olmuyor. Oldum olası böyleydin ve sıradan birisi olmayı da denemedin değil. Ancak şimdi çok iyi biliyorsun ki, sen istesen de sıradan olamazsın. Bu acayiplik yüzünden çoğu zaman acı çektiğin, yalnız kaldığın da oldu. Ama artık karakterin oturdu ve gönül rahatlığıyla: 'Ben Böyleyim!' diyebiliyorsun!

Hayat Sana Güzel: Şeftali!

Hayat Sana Güzel: Şeftali!

Sana öncelikle bir şey diyelim: Seninle kendimizi karşılaştırdığımızda, biz yeminle boş yaşıyoruz boş... Hayatı yaşama sanatını biliyorsun; çünkü biliyorsun ki hayat tahmin ettiğimizden çok ama çok daha kısa. Arkadaş canlısısın, girişkensin, dışa dönüksün, sıcakkanlısın. Şöyle bir özelliğin daha var ki, bu cidden kıskanılır: Sen alınmıyorsun arkadaş! Çünkü her zaman iyiye yoruyorsun, içinde zerre kötülük yok. Eee kafana da taktığın bir şey yok. Hayat sana güzel be! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
918
488
403
133
95
67
61
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fatih çetin

bu arada elmanın bu kadar çeşidi olduğunu yeni öğrendim :)

Setenay Üstün

Sen farklısın KİVİ //Sen girdiğin her ortamda, kurduğun her ilişkide yabancılık çekenlerdensin. Sende bir farklılık var ve ne yaparsan olmuyor. Oldum olası b... Devamını Gör

Seray Aksu

Yasak Meyve: Elma!