Görüş Bildir
Haberler
Hangi Çiftin Mutsuz Olduğunu Bulabilecek misin?

etiket Hangi Çiftin Mutsuz Olduğunu Bulabilecek misin?

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir! 

Buradan esinlenilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizce bu çiftlerden hangisi içten içe mutlu değil?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçten içe mutsuz çift!

Ne kadar da mutlu görünüyorlar öyle değil mi? İşte bunlar hep Instagram'da sevimli görünme çabaları. Her şey yolunda, harika bir çiftiz, birbirimizi çok seviyoruz görüntüsü veriyorlar dışarıya. Birkaç ay görüşüp, ardından birlikte eve çıkmışlar. 1 ya da 2 hafta sonra bunu yaptıklarına pişman olacaklar. Keşke daha önce fark etseydik bu felaketi diyecekler!

Mutsuz olmalarına daha var!

Jane ve Alex henüz birbirlerini çok fazla tanımıyorlar. Yalnızca birkaç hafta önce tanıştılar. Yani mutsuz bir çift olmalarına daha var. Ama eminiz ki kısa zaman sonra birbirlerinin hareketlerine ufaktan ufaktan sinir olmaya başlayacaklar. Şimdilik cicim aylarının tadını çıkarıyorlar diyebiliriz. Cicim aylarından sonra gelsin kavga, dövüş, fotoğrafları silme ayları!

İçten içe mutsuz değil ama her an patlamaya hazır çift!

Birlikteyken mutsuz değil bu çiftimiz. Ama neden bu çifti seçtiğinizi tahmin edebiliyoruz. Çünkü toplum içinde çok fazla kavga eder bu tipler. Herkesin bildiği, klasik çift. Ama buna rağmen hiç ayrılmazlar. Birbirlerini herkesin içinde rezil ettikleriyle kalırlar. Muhtemelen aile psikoloğuna falan da gidiyorlardır. Belki aralarındaki tutku ve ihtirastır onları böyle yapan.

Kesinlikle içten içe mutsuz bir çift değil!

Bu tontiş çift nasıl mutsuz olabilir? Her sabah yan komşularına 'Günaydın' der bu çiftimiz. Herkesle iyi geçinirler. Birlikte yemek yaparlar, evlerinde vakit geçirmekten hoşlanırlar. Aralarındaki tek sorun beyefendinin ofiste çok fazla vakit geçirmesidir en fazla. Veya hanımefendinin çocuğunu çok fazla şımartmasıdır yani. Ama kesinlikle birlikte olmaktan, birlikte yaşlanmaktan dolayı çok memnunlar!

Sürpriz bir şekilde içten içe mutsuz bir çift değil!

Emin olun, biz de ilk başta çok şüpheci yaklaşmıştık bunların birlikteliklerine. Tinder sayesinde öylesine tanışıp, 'Sen bu zamana kadar neredeydin?' demişler birbirlerine. Hatta öyle ki bu çiftlerin arasındaki en mutlu çiftimiz bunlar. Birbirlerine ait hissediyorlar kendilerini. Hayatlarında yeni bir sayfa açmışlar adeta. Her neyse, her ne yapıyorlarsa iyi gidiyor. Hiç bulaşmayın bu çifte!

Aralarından su sızmayan çift!

Bu çift ne kadar zamandır birlikte biliyor musunuz? Taa liseden beri! İlişki konusunda master yapmışlar yani! Ancak bu demek değil ki her şeyleri dört dörtlük. Zamanında ikisi de ilişkilerini mahvetmek için ellerinden geleni yapmışlar, birbirlerinden kopamamışlar. Birbirlerinden gizli özel hayatları bile yok! İnanın, her şeyin üstesinden gelmişler, böyle de devam ederler!

Ne yazık ki içten içe mutsuz bir çift değil!

Üzgünüz, bunlar da mutlu. Biliyoruz, muhtemelen güzel giyimli, güzel bakan, pozitif enerji veren bu çifti 'kesin bunlar mutsuzdur' diye seçtiniz. Ne yazık ki, hayır. Aynen dışarıdan göründükleri kadar mutlu. Evlilikleri de mutlu olacak. Hatta musmutlu bir de bebekleri olacak. Ölene kadar mutlu kere mutlu yaşayacaklar.

Birazcık bile mutsuz değiller!

Şunların tatlılığına bakın! Nasıl olur da mutsuz olabilirler? Adeta birbirleri için yaratılmışcasına yaşıyorlar ilişkilerini. Her sosyal ortama giren, kendilerini insanlara hemencecik sevdiren, ortamların aranan kişileri bu tatlı çift. Hatta yakın zamanda bir de bir çocuk evlat edinirler, musmutlu yaşar giderler. Onların ilişkisi hepsine tekmeyi basar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2852
857
322
244
123
96
87
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Prague

ne alaka şimdi bu?test oluşturmak için oluşturmayın!

editörün aklına bir şey gelmeyince ortaya çıkardığı bu saçma şey ve bu saçma şeye tıklayan biz

arsess

gay ve lezbiyenleri topluma kabul ettirmek amacli sacma sapan bi post.