Görüş Bildir
Haberler
Hangi Avrupa Yakası Karakteri Senin Ruh İkizin?

Hangi Avrupa Yakası Karakteri Senin Ruh İkizin?

 Başta bu iş tutmaz denilip Gülse Birsel'in hatırına çekilmiş olsa da zamanında art arda reyting rekorları kıran dizi; Avrupa Yakası! Muhteşem kadrosuyla, muhteşem bir iş. Keşke daha uzun sürseydi, izlemelere doyamadık dediğinizi duyar gibiyiz. 

 Bakalım gerek konuşmasıyla, gerek tavır ve tarzıyla ikon olmuş hangi Avrupa Yakası karakteri senin ruh ikizin?

 Hazırsan Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç bakalım...

2. Yaşın?

3. İş hayatın nasıl gidiyor?

3. İş hayatın nasıl gidiyor?

4. Kendine bir yemek seç.

5. Bu eşyalardan bir tanesini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İşte o zor soru, ilişki hayatın nasıl gidiyor şekerim?

6. İşte o zor soru, ilişki hayatın nasıl gidiyor şekerim?

7. Kiminle yaşıyorsun?

7. Kiminle yaşıyorsun?

8. Tarzının en yakın olduğu kombin..?

9. Bu tanımlardan hangisi senin kişiliğine daha çok uyuyor?

9. Bu tanımlardan hangisi senin kişiliğine daha çok uyuyor?

10. Son olarak arkadaşlık ilişkilerin nasıl bakalım?

10. Son olarak arkadaşlık ilişkilerin nasıl bakalım?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslı Sütçüoğlu!

Modern kadın, zengin beyaz türk ama tutucu bir ailenin kızı; bütün metazorilere rağmen kendi bildiğini okuyan güçlü ve akıllı kadın imajıyla akıllarımıza kazındı.

Nasıl oluyorsa hem sıkıcı hem eğlenceli olmayı başarmış Aslı Sütçüoğlu, senin ruh ikizin. Hele bir de aynı iş yerinde çalışıyorsanız senden ballısı yok. Sıkıcı öğle yemekleri farklı bir boyuta taşınır.

Volkan Sütçüoğlu!

Volkan Sütçüoğlu!

Kendine has zevkleri olan, yemek ve müzikle arası oldukça sıkı fıkı olan Volkan Sütçüoğlu senin ruh ikizin! Her ne kadar insanlara sataşmayı sevse de yine de güldürebilmeyi başarır. Aslında o kocaman cüssesinin altında yumuşacık bir kalbi vardır. Aşk hayatı oldukça hızlı ve eğlencelidir. Dinlerken hiç sıkılmazsın. Kafasında sürekli yeni projeler vardır, yaratıcıdır. Bu bakımdan benziyorsunuz. Yalnız pek para idaresini bilemeyebilir. Bizden söylemesi!

Selin Yerebakan!

''Aşko'' kelimesi icat edilmeden önce kalbimizde aşkoluğunu ilan etmiş Selin Yerebakan senin ruh ikizin! Renkli, tatlı ama iddialı tarzıyla hepimizin beğenisini toplamıştır. Aile ilişkileri pek iyi olmasa da babacığının bir tanecik prensesidir. Her ne kadar yargılamak bize düşmese de erkek seçimi konusunda pek iyi olduğu söylenemez. Onun için hayat pahalı restaurantlar, tatiller, gece kulüpleri ve alışverişden ibarettir. Ha bir de seçtiği yanlış erkekler var! Salak gözükse de oldukça zekidir, sadece işine geldiğini anlar.

Şahika Koçarslanlı!

Şahika Koçarslanlı!

Türkiye'nin 14. zengininin kızı Şahika Koçarslanlı senin ruh ikizin! Eşsiz tarzı ve damak tadı tam sana göre. Her yerde en dikkat çekeni o olmak zorunda. Bu da yanındaallşveriş bağımlılığını getiriyor. Her şeyin en iyisi, en pahalısı ve en son modeli onda olmalı. Kendi yaşadığı kadar arkadaşlarını da yaşatan cinsten. Duygularını pek kolay belli edemese de tepesi attığı zaman yanına yaklaşılmaz. '' Beni salon kadını çizgimden kaydırmayın beeaağğğ! ''repliği kulaklarımızı çınlattı şimdiden. Aşk hayatında çok şanslı olduğu söylenemez. Ne kadar taş kalpli gözükse de sevdiği adam için ikinci kadın olabilmeyi kabul edecek kadar da aşktan gözü kördür.

Burhan Altıntop!

Nişantaşı'na Anadolu esintileri getiren o ikonik karakter Burhan Altıntop senin ruh ikizin! Rafine zevkleri ve esprileri yüzünden arkadaş edinmek de zorlansa da aslında oldukça iyi bir arkadaştır. En büyük hobisi ev hanımlığıdır, adeta temizlik hastası. Ağzı çok iyi laf yapar. Hem ağzı çalışır hem eli. O eller bir de üstüne lezzetli mi lezzetlidir. Asla dedikodusunu da unutmaz. Kendisi hayatının aşkını bulamamış ve platonik takılır. Her anlamda bu kadar yalnız oluşu bizi çok üzmüştü.

Yaprak!

Yaprak!

Senin ruh ikizin, Red Sonja Yaprak! Kendini iç huzuruna ve doğaya adamıştır. Kulağa sıkıcı gelse de eğlenmesini de bilir. Etrafına pozitif enerji saçar. Oldukça iyi bir arkadaş olan Yaprak, sessiz sakin gözükse de cilvesini eksik etmez. Bazı yanlış denemelerden sonra doğru erkeğini bulmuştur. Daha doğrusu o erkeği kendisi için doğru hale getirmiştir. Moda zevki de bir hayli gelişmiştir. Farklı ama başarılı...

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
13
6
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Şahika Koçarslanlı! Türkiye'nin 14. zengininin kızı Şahika Koçarslanlı senin ruh ikizin! Eşsiz tarzı ve damak tadı tam sana göre. Her yerde en dikkat çekeni ... Devamını Gör

Mustafa Bilen

Burhan Altıntop çıktı yehuuuu 😅😅

Nurcan Güneri

Şahika Koçarslanlı! Seni paramla döverim bebeğim! Yol veeerr:))))))))))