Görüş Bildir
Haberler
Hangi Aşk-ı Memnu Karakterisin?

etiket Hangi Aşk-ı Memnu Karakterisin?

Osman Avcı
26.08.2014 - 12:40 Son Güncelleme: 24.06.2023 - 13:04

Nice diziler geldi geçti ama onun gibisi ASLA gelmedi! Peki ya sen bu efsane dizinin, efsane karakterlerinden hangisiyle ruh ikizisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bihter'ini seç!

2. Aşk sence en çok hangi kavrama benzer?

3. Peki Aşk-ı Memnu'nun Hollywood versiyonu çekilse, hangi aktörün Behlül'ü oynamasını isterdin?

4. Firdevs gibi bir annen olduğunu düşün ve seni darlamakta sınır tanımıyor. Ona karşı nasıl bir tutum sergilersin?

4. Firdevs gibi bir annen olduğunu düşün ve seni darlamakta sınır tanımıyor. Ona karşı nasıl bir tutum sergilersin?

5. Senin için hangisi daha zordur

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi samimi ol ve "Yasak Aşk" hakkındaki gerçek düşüncelerini söyle!

7. En uyuz olduğun karakter kimdi? (Başroller hariç!)

8. Şu adam hakkındaki düşüncelerin nedir peki?

8. Şu adam hakkındaki düşüncelerin nedir peki?

9. Son soru: Hayallerini anlatan renk kombinasyonu hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Bihter Ziyagil" pek tabii ki!

Seni seni, Bihter'ini seçmeyecek bir ademoğlu var mı bu evrende? (Eğer Behlül diyecekseniz, biz onu pek insan sınıfına sokmuyoruz!) Alımından çalımından geçilmez. İçgüdülerin kadınısın ayrıca. Aşkınsa hep memnudur, ruhun ise daralmış, kalbin de kapana kısılmış... Neylersin!.. Hayallerin  her daim 'mai'yse de; gerçek hayat çokça 'siyah'. Sen yine de Bihter Ziyagil'sin, aptallık etme!!!11

"Behlül" çıktı!

Sen 'uçana da kaçana da...' tabirinin vücut bulmuş halisin. Güzele dayanamıyor, önüne gelen fırsatları da hiç geri tepmiyorsun. Flörtözsün, çapkınsın ve uzun ömürlü ilişkiler hiç sana göre değil: Seninkisi bir nevi 'vur-kaç' taktiği. Ancak bunların hepsi senin için birer maske. Aslında içinde çok büyük bir boşluk var. Kadınlara hırçın bir çocuk gibi saldırman, ilişkilereyse bir 'oyun' gibi bakman işte hep bundan. Sıkıldın yine değil mi? İyi hadi sen kaç yine :)

"Adnan Ziyagil" çıktı!

"Adnan Ziyagil" çıktı!

Bu dünya; çivisi çıkmamış, yozlamamış ve köhne bir yer olmasaydı, ideal insan tipi sen olurdun. Dürüstsün öncelikle ve kendini hiçbir zaman bir başkası gibi tanıtmadın: Yalınsız ve yalansız davrandın herkese. Samimisin de. Konuşurken insanların gözüne bakabiliyorsun, hainler gibi gözlerini kaçırmazsın sen. Sadık olduğuna hiç değinmiyoruz bile. Ve fakat bunların karşısında hep ihanete uğradın. Yine de hiç fark etmez sana, sen kim olduğunu biliyorsun ve değişmeyeceğini de. Aynen devam...

"Nihal" çıktı!

"Nihal" çıktı!

Senin karakterini tanımlayacak bir renk seçsek, o, hiç şüphesiz beyaz olurdu. Çünkü safsın, masumsun, çocuksun ve doğanın en duru suyu kadar berraksın. Hayatında hiç kötü senaryolarla karşılaşmamandandır hep böyle beyaz kalman. Meleksin melek, bir kanatların eksik. Ancak yine de dikkat et, en çabuk kirlenen renk de beyazdır. Harcarlar seni kısaca!

O_o "Firdevs Yöreoğlu" çıktı!

Seni tanımlayan en doğru kelime: Gerçekçi. Herkes seni gaddar, zalim diye tanımlasa da, asıl zalim ve gaddar olan bizzatihi bu dünyanın kuralları. Gerçek hayat, çoluk çocuğun kurduğu hayallerin çok çok uzağındadır, hatta tam tersidir diyebiliriz. Bu yüzden senin aptallık etmek gibi bir lüksün yok. Bu yüzden akılcısın, analitiksin ve asla hayalperest değilsin. Planlarınsa bir dünya markası. Arap baharını sen başlatmış olabilir misin acaba!? :)

"Beşir" çıktı!

"Beşir" çıktı!
s379.photobucket.com

Sen en asil duyguların insanın. İnceliklisin, naziksin ve sevdiğin/sevdiklerin için her şeyi göze alabilirsin, ölümü bile. Bu güzelliklerinin kıymeti ise bilinmiyor pek tabii ki. Çünkü bu dünyanın en yegane ve geçerli kuralı: 4S. Ayrıca sen tam bir oyun bozansın. Tatar Ramazanvari pencere önünde bitmelerin dimağlarda hala canlı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
845
492
332
238
121
99
71
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın