Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 6 Ağustos Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 6 Ağustos Pazar Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
05.08.2023 - 20:15

6 Ağustos Pazar gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 6 Ağustos Pazar günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugün senin için kişisel ihtiyaçların, beden sağlığın ve dış görünüşün ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde enerjin bir miktar düşük olabilir. Sağlığınla ilgili hassasiyetlerin de olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise, arkadaşlarınla, dostlarınla, partnerinle eğlenceli vakit geçirebilirsin. Partnerinle sevgi paylaşımın da yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün senin için sağlık ve geri plana atılan konular ön plana çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde, sağlıkla ilgili bazı hassasiyetlerin ya da geri planda kalan bazı sorgulamaların stres yaratabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise, aile bireyleriyle ve aile içindeki kadınlarla olan ilişkilerinde sevgi paylaşımı yoğun ve güçlü olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün senin için sosyal hayatın ve sosyal çevren ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde sosyal hayatınla, arkadaşlarınla ya da yapman gereken görüşmelerle ilgili bazı streslerin olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise yakın çevrendeki kişilerle, dostlarınla, kardeşlerinle, akrabalarınla bir araya gelebilir ya da haberleşebilirsin. Yakınlarınla sevgi paylaşımın yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün senin için iş, kariyer ve sorumluluklar ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde iş stresi ya da sağlıkla ilgili hassasiyetlerin olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise, maddi kazançlarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. İş görüşmeleri yapabilirsin veya ilişkilerinde kendini değerli hissedebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün senin için uzak tanıdıkların, uzun zamandır görüşmediğin yakınların, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve yayıncılık ön plana çıkıyor. Öğleden sonraki saatlerde, uzakta yaşayan bir tanıdığının sağlığı ile ilgili birtakım gündemler olabilir. Seyahatle ilgili stres yapman mümkün. Akşam ve gece saatlerinde ise, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla ya da uzaktaki akrabalarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Yalnız bir Aslan isen, yeni karşılaşmalar da yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün senin için sağlık ve finansal konular ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde sağlıkla ilgili hassasiyetlerin ya da finansal konularla ilgili streslerin olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise ilişkilerinle ilgili iç dünyandaki kaygıları ve sorgulamaları onarabileceğin, iyileştirebileceğin olumlu etkiler var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün senin için ikili ilişkiler, diğer insanlar, evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde diğer insanlarla ve ilişkilerinle ilgili birtakım stresler olabilir. İstemediğin görüşmeler yapman gerekebilir. Akşam ve gece saatlerinde ise sosyal hayatın aktif olabilir, arkadaşlarınla ve yakınlarınla görüşmelerin olabilir. Sosyal çevrenle sevgi paylaşımın yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugün senin için iş, sağlık, günlük işler, sorumluluklar ve evcil hayvanlar ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde, günlük işlerle ilgili stresler ya da sağlıkla ilgili hassasiyetler olabilir. Akşam saatlerinde ise sosyal çevrendeki kişilerle, arkadaşlarınla, partnerinle bir araya gelebilir ve haberleşebilirsin. Sevgi paylaşımın yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün senin için aşk hayatın, çocukların ve eğlence hayatı ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde aşk hayatınla ilgili bazı stresler ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili gündemler olabilir. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınla, dostlarınla ya da partnerinle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirebilirsin. Yalnız bir Yay'san, yeni karşılaşmalar da yaşayabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün senin için ev, aile ve gayrimenkul konuları ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde, aile bireylerinin sağlığıyla ilgili birtakım gündemler olabilir. Evinle ve ailenle ilgili bazı streslerin olması mümkün. Akşam ve gece saatlerinde ise, ailenle ilişkilerini onarabileceğin ya da miras, nafaka konularıyla ilgili görüşmelerden sonuç alabileceğin etkiler mevcut. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün senin için yakın çevrendeki kişiler, kardeşlerin, dostların, akrabaların, iletişim, seyahat, eğitim ve ticaret konuları ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde iletişim problemleri yaşaman mümkün. Seyahatle ya da ticari işlerinle ilgili de bazı streslerin olabilir. Akşam ve gece saatlerinde ise dostlarınla, kardeşlerinle ya da akrabalarınla bir araya gelebilir, haberleşebilirsin. Eşinle, partnerinle iletişimin de yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, bugün senin için maddi konular, gelirler, kazançlar ve sağlık ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde, parasal konularla ilgili birtakım stresler ya da para çıkışları olabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetlerin olması da mümkün. Akşam ve gece saatlerinde ise insanlarla ilişkilerinde kendini değerli hissedebilirsin. Sosyal çevrenle sevgi paylaşımın yoğun olabilir. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tülin YEĞEN

Başak burcu 5 Ağustosla aynı