Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 14 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 14 Ağustos Pazartesi Günün Nasıl Geçecek?

Sevgi Yiğit
13.08.2023 - 18:00

14 Ağustos Pazartesi gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre 14 Ağustos Pazartesi günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, sabah saatlerinde kendi sağlığın, aile bireylerinin sağlığı ya da finansal konularla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenden yardım ve destek görebilir, onlarla işbirliği içerisinde olabilirsin. Bir yandan da günün ilk yarısında işin, kariyerin ve sorumlulukların ile ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Gün genelinde ise partnerinle ya da çocuklarınla ilişkini onarabilmen, şifalandırabilmen açısından destekleyici etkilerin var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, sabah saatlerinde arkadaşlarınla, sosyal çevrendeki kişilerle, kardeşlerinle ve yakın dostlarınla iletişimin aktif olabilir. Ticari görüşmeler yapman ve çevrendeki kişilerden yardım, destek görmen de mümkün. Fakat bir taraftan yayıncılıkla, hukuki konularla veya uzakta yaşayan tanıdıklarınla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Gün genelinde ise aile içi ilişkilerini onarabileceğin, şifalandırabileceğin ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabileceğin etkiler altında olacaksın, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, sabah saatlerinde kariyerin, maddi kazançların ve sağlığın açısından destekleyici etkiler altında olacaksın. Ticari ortaklıklar ve iş birliklerinden fayda görebilirsin. Eşinin sağlığı ile ilgili de güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Bir taraftan da bankalar, vergiler, ortak paralarla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Gün genelinde ise eski dostlarınla ve akrabalarınla ilişkilerini onarabilmen, şifalandırabilmen, iletişimdeki tıkanıklıkları çözebilmen açısından destekleyici etkilerin var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, sabah saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla haberleşebilir veya turizm, seyahat, yayıncılık ya da eğitim konuları ile ilgili bazı güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Bir taraftan da ikili ilişkilerinle ilgili üzerinde baskı hissetmen ya da ilişkilerle ilgili hırs yapman mümkün. Gün genelinde ise sağlığınla, işinle ve maddi kazançlarınla ilgili iyileşmelerin olabilir. Sevgiyle kal.

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, sabah saatlerinde yoğun rüyalarla güne başlayabilirsin. Aynı zamanda sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilir, güzel sonuçlar alabilirsin. İş birliklerinden fayda görebilirsin. Bir taraftan da işinle, yapman gerekenlerle ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin ve gerginlik yaşayabilirsin. Gün genelinde ise sosyal ve özel ilişkilerini onarabilmen, şifalandırabilmen açısından destekleyici etkiler altında olacaksın, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, sabah saatlerinde sosyal hayatın, görüşmelerin, arkadaşlarınla iletişimin aktif ve yoğun olabilir. Eşinden ya da arkadaşlarından yardım ve destek alabilirsin. Aynı zamanda sosyal çevren aracılığıyla yeni karşılaşmalar yaşaman da mümkün. İşbirliklerinden fayda sağlayabilirsin. Bir taraftan da aşk hayatınla ya da arkadaşlarınla ilgili üzerinde baskı hissedebilir ya da hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsin. Gün genelinde ise sosyal ve özel ilişkilerinle ilgili iç dünyandaki bazı sorgulamaları, kaygıları ve kızgınlıkları onarabilmen için fırsatların olabilir, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, sabah saatlerinde işin, sağlığın ve sorumluluklarınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Günlük işlerini ve yapman gerekenleri kolaylıkla halledebilirsin. Bir yandan da evinle ya da aile bireyleriyle ilgili üzerinde baskı hissedebilir, hırslanabilirsin. Ailenle ilişkilerinde gerginlikler olabilir. Gün genelinde ise sosyal ilişkilerini ve özel ilişkilerini onarabileceğin, şifalandırabileceğin, ilişkilerde daha cesur davranabileceğin etkiler altında olacaksın. Bu durumu değerlendirebilirsin. Bir arkadaşının sağlığı ile ilgili de güzel haberler alabilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, sabah saatlerinde aşk hayatınla, seyahatlerinle ve yayıncılık konularınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Partnerinle bir araya gelebilir, destek görebilirsin. Çocuğunun eğitimi ile ilgili güzel gelişmelerin olabilir. Yalnız bir Akrep isen, yeni karşılaşmalar yaşayabilirsin. Bir taraftan da ticari işlerinle ya da yakın çevrendeki kişilerle olan iletişiminde bazı streslerin, gerginliklerin olabilir. Seyahat etmen de mümkün. Gün genelinde ise ilişkilerini onarabilmen için destekleyici etkilerin var. Sevgiyle kal.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, sabah saatlerinde yatırım konuları ya da aile bireylerinin sağlığı ile ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Ailenden yardım ve destek görebilirsin. Aynı zamanda ticari iş birlikleri ve eşinin parası ile ilgili de bazı ortak kararlar alabilirsin. Bir taraftan da sağlık ya da para konularında bazı streslerin olabilir, gergin hissedebilirsin. Gün genelinde ise uzakta yaşayan, uzun zamandır görüşmediğin tanıdıklarınla ilişkilerini onarabileceğin etkilerin var, değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, sabah saatlerinde ikili ilişkilerinle ilgili yoğun gündemlerin olabilir. Aynı zamanda yakın çevrendeki kişilerle de bir araya gelebilir, görüşebilirsin. Yakın dostlarından yardım ve destek görebilirsin. Ticari görüşmeler açısından da destekleyici etkiler altında olacaksın. Bir taraftan da görüşmelerin, ilişkilerin ve ticari iş birliklerinle ilgili bazı streslerin olabilir. Gün genelinde ise finansal konularla ya da aile bireylerinin parasıyla ilgili onarıcı ve destekleyici etkiler altında olacaksın. Bir pürüz varsa, giderilebilir. Sevgiyle kal.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, sabah saatlerinde ticari işlerinle, maddi kazançlarınla ve sağlığınla ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Para girişlerin olabilir. Aynı zamanda seyahatle ya da yakın dostlarınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Ticari ortaklıklarınla ya da ilişkinle ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Gün genelinde ise partnerinle ilişkideki anlaşmazlıkları onarıcı ve şifalandırıcı etkiler var, bunları değerlendirebilirsin. Sevgiyle kal.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık, sabah saatlerinde aşk hayatınla ve partnerinle ilgili destekleyici etkiler altında olacaksın. Eşinden, partnerinden yardım ve destek görebilirsin. Bir taraftan da sosyal çevrendeki kişilerle ya da sosyal hayatınla ilgili üzerinde baskı hissedebilirsin. Gün genelinde ise iş ilişkilerini, sosyal ve özel ilişkilerini ve maddi kazançlarındaki pürüzleri onarabileceğin, iyileştirebileceğin fırsatlarla karşılaşabilirsin. Sevgiyle kal.

Çin Burcu yorumunuz için de sizleri şuraya alalım 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın