Görüş Bildir
Haberler
Gözyaşlarınızı Tutamayacaksınız: Düğün Bütçesiyle Tekne Alıp Dünya Turuna Çıkan Çift!

etiket Gözyaşlarınızı Tutamayacaksınız: Düğün Bütçesiyle Tekne Alıp Dünya Turuna Çıkan Çift!

müstesna
03.01.2016 - 23:59

Günümüz çiftleri düğün merasimi şöyle dursun, yalnızca düğün planlaması için bile hatrı sayılır bir miktarı gözden çıkarıyor. Düğün pastasının ya da sandalyelerinin evliliklerinde nasıl bir etkisi olabileceğini henüz organizatörler bile anlamasa da, durum böyle.

Kaynak: http://www.unilad.co.uk/life/fck-gett...

Ve fakat bu geleneği bozup, gereksiz şeylere harcamak yerine biriktirdikleri parayla efsanevi bir dünya turuna çıkan çift karşınızda! 

Charlie Smith ve 'Kaptan' takma ismiyle anılan nişanlısı metropol yaşamının çilesine bir dur deyip denizlere açılmaya karar vermiş.

İmrenmekten kendimizi alamadığımız çiftin daha önceden denizcilik tecrübesi var fakat 'Kaptan' kendini bu konuda geliştirmek için fazlasıyla çaba göstermiş hatta gerekli ilk yardım derslerini bile alması takdire şayan.

İşte 29 yaşındaki Charlie Smith ve 34 yaşındaki nişanlısı 'Kaptan!'

Jersey'deki evlerini satıp, işlerini bırakan çift bir tekne satın aldı ve denizlere açıldı.

Henüz başlayan bu dünya turundan önce 'Kaptan' mimari tasarım ve emlak sektöründe, Charlie ise hava durumu sunucusu ve model olarak çalışıyordu.

Şimdilerdeyse günlerini kitap okuyarak, kıyılara yaklaşıp yeni yerler keşfederek, hamakta güneşlenerek ve dalış yaparak geçiriyorlar.

Biz mi? Biz tabi ki kıskanmıyoruz...

Charlie Smith durumu şöyle özetliyor:

''Yıllardır gelecekteki seyahatlerimizi düşünüyorduk. Yıllarca şehirde yaşadıktan sonra, istediğimiz şeyin sırt çantalarımızla gittiğimiz yerlerde pansiyonlarda uyumak olmadığını farkettik. Deniz yolculuğu ise evimizi de yanımızda götürebileceğimiz bir yolculuktu.

Bu bir riskti, şimdiye kadar bizim yaşlarımızda kariyerine ara veren çok fazla kişi tanımadık. Çoğu insan seyahat etmek için emekiliğini bekler. Fakat biz risk almadan fikirlerin gerçekleşemeyeceğini düşünüyoruz. 2013'te nişanlandık ve evlilik bütçemizi tekneye harcadığımız için düğün planları hala askıda!''

Eğer bugünlük bu kadar dram yetmez diyor, biraz daha üzülmek istiyorsanız sizleri çiftin internet sitesinde ya da Instagram sayfasında da görmek isteriz.

Ne diyelim gözümüz yok :'(

Yolunuz açık olsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1124
639
114
101
55
41
1