Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Yaşını Tahmin Edebilecek miyiz?

etiket Gerçek Yaşını Tahmin Edebilecek miyiz?

Osman Avcı
13.10.2014 - 13:07 Son Güncelleme: 13.10.2014 - 15:49

Onedio müneccim ekibi gururla sunar! Gerçek yaşını tahmin edebilecek miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tatlını seç!

2. Dansını seç!

3. Ajda Pekkan seç!

4. Seni anlatan bir duygu seç!

5. Besleyeceğin bir hayvan seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir hitap şekli seç!

7. Bir kız ismi seç!

8. Bir erkek ismi seç!

9. Hadi bir de yemek seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

44 yaşındasın!

44 yaşındasın!

44 yaşındasın ve zirvedesin. Çok rahat bir hayat yaşıyorsun. Sana tapan, senin de onlara taptığın muhteşem bir ailen var. Kariyerinin de zirvesindesin; artık her şeyi başarabilirmişsin gibi geliyor sana. Dünyanın en güzel yaşındasın, keyfini çıkar!

51 yaşındasın!

51 yaşındasın!

51 yaş, bir insanın en çekici olduğu yaştır; çünkü artık insan o yaşta olmuştur. Tecrübe edeceği çok şey kalmamıştır ve insanların zaaflarını, istediklerini yüzüne baktığı an anlar; insan sarrafıdır bir nevi. Bu zamana kadar muhteşem şeyler yaşadın ve süper bir kariyeri geride bıraktın. Artık zaman, rahatlama ve anın tadını çıkarma zamanıdır!

35 yaşındasın!

35 yaşındasın!

35 yaşındasın ve Dante gibi ortasındasın ömrün. Senin şu anda düşündüğün tek şey kariyerin. Hırslısın, çalışkansın ve önündeki fırsatları asla kaçırmayıp, değerlendirenlerdensin. Şu ana kadar birçok tecrübe edindin ve önünde yaşayacağın çok güzel yıllar var. Ne güzel bir kombinasyon!

68 yaşındasın!

68 yaşındasın!

Hayat senin için, birçok muhteşem anıyla dolu. sanki güzel bir tatlı yemişsin de, onun tadı ağzında kalmış gibi, o güzel günleri yad ediyorsun. Fakat hayat daha bitmedi. Artık kafana göre yaşaman, ufak tefek şeylerin canını sıkmaması gerektiğini de çok iyi biliyorsun. Ve tecrübenin gerçekten vücut bulmuş halisin!

14 yaşındasın!

14 yaşındasın!

Henüz hayatta hiçbir sorumluluğun yok. Yolun gerçek anlamıyla başındasın. Yani gidilecek daha çok yol; kat edilecek daha çok mesafe ve yenilecek 40 fırın ekmek var. Nacizane sana tavsiyemiz, hayatta olduğun kişi ol, istediğini yap ve en önemlisi 'keşke'leri ardında bırak. Hiç şüphesiz birçok saçma sapan şey karşına çıkacak ve zorlanacaksın. Ama böylelikle en azından 'keşke' demeyeceksin, ki kendisi çok lanet bir kelimedir!

18 yaşındasın!

18 yaşındasın!

Gerçek anlamıyla fantastik bir yaştasın. Okulun yeni bitti veya bitmek üzere. Ömür boyunca gideceğin yolu bu yaşta seçeceksin. Yani hayat sana göre bir sürpriz yumurta gibi ve içinden ne çıkacağı belirsiz. Bunu kendin keşfedeceksin. Şunu demek gerekir, içinde türlü zorluklar barındırsa da, hayat çok güzel!

32 yaşındasın!

32 yaşındasın!

Ne süper bir yaştır 32. Artık kendini tam anlamıyla keşfettin. Sınırlarını, yapabileceğin/yapamayacağın şeyleri, potansiyeli artık biliyor ve ona göre davranıyorsun. Korkuların, endişelerin yavaş yavaş kayboluyor ve artık tam anlamıyla katı gerçekçi oluyorsun. Eğlenceye ise tam gaz devam. Hala gençsin çünkü; aksini iddia eden çömezdir, çömez :)

27 yaşındasın!

27 yaşındasın!

Bu yaşın en ayırt edici noktası, hemen hemen bütün arkadaşlarının evlenmesi ya da nişanlanması. Sen de evliysen çok güzel bir iş yapmışsın; çünkü bu yaşlar tam olarak yola çıktığın yaşlardır ve bu yolu doğru kişiyle kat etmek kadar güzel bir şey yok! Evli değilsen de çok sıkıntı değil; 1-2 seneye de senin fotolarını Facebook'tan beğeniriz, merak etme! Olmaz, olmaz deme; olur her türlü valla :)

23 yaşındasın

23 yaşındasın

Artık çocukluk bitti, yavaş yavaş hayata adım atıyorsun ve en güzel yaştasın. Birkaç sene sonra, hayatın o kadar güzel olmadığını anlayacaksın çünkü. Sorumluluklar sırtına binecek, gün boyu angaryalarla uğraşıp duracaksın. Şimdilik ise, gez toz, yaşa, hayatın tadını çıkar kısaca. Hayat sana güzel!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3235
1716
955
832
734
558
546