Görüş Bildir
Haberler
Geleceği Gören Test: İşinden Ne Zaman Kovulacaksın?

etiket Geleceği Gören Test: İşinden Ne Zaman Kovulacaksın?

Trex
19.01.2016 - 12:54

Onedio Müneccimlik Ekibi İftiharla Sunar: Şu an çalıştığın ya da okulu bitirince başlayacağın işinden ne zaman kovulacağını açıklıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle işine ne zaman başladın?

2. Bugüne kadar kaç farklı iş yerinde çalıştın?

3. Burcun nedir?

4. Hangisi daha can sıkıcı?

5. Çocukken hangisin daha çok severdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Instagram'da fotoğraf paylaşma sıklığın nedir?

7. Şu kişilerden hangisi patronun olsun isterdin?

8. Peki hangi ofiste çalışmak isterdin?

9. Hangi sosyal medya platformunda daha çok takipçin olsun isterdin?

10. Son olarak okul yıllarının en güzel olayı nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yarın!

Yarın!

Evet maalesef yarın işten kovulacaksın. Zaten çalışmayı da çok sevmiyorsun. Bu iş yerinde kendini tam olarak gösteremiyorsun zaten. Yaratıcı zekanı daha etkili kullanabileceğin bir iş lazım sana.  Ayrılırken tazminatını, kıdemini tüm hak edişlerini almayı unutma. Yarın akşam güzel bir uyku çek. Yeni bir cv yazmana gerek yok çünkü ufukta görünenen şu ki kendi işini patronu olacaksın ;)

3 ay 7 gün sonra!

3 ay 7 gün sonra!

Evet 3 ay 7 gün sonra kovulacaksın! İş arkadaşların arkandan iş çeviriyor. Nasıl bir iş yerine düştüysen herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Özellikle senden sonra işe başlayanlara dikkat. Etrafında bir akrep gibi dönüyorlar. İşini kaybetmek istemiyorsan daha dikkatli olmasın yoksa 3 ay 7 gün sonra sen de işsizler ordusuna katılacaksın!  Amaaa hiç beklemediğin bir yerden teklif alacaksın ve eski patronun karşında ceketini ilikleyecek ;)

Sen istifa edeceksin!

Sen istifa edeceksin!

Patron seni kovmaya çağıracak ve sen ona ''Sen kovmuyorsun ben istifa ediyorum'' deyip kapıyı suratına çarpacaksın! Tüm çalışanlar sana ''Vay be helal olsun'' deyip övecek seni ama sen gittikten sonra patrona ''zaten az çalışıyordu, kaytarıyordu vs'' diyecekler. İstifa ettiğin için tazminat falan yalan olacak tabi ama olsun. Kovulmadın, dik durdun!!

13 yıl 6 ay 3 gün!

13 yıl 6 ay 3 gün!

Daha kovulmana çoook var ama yine de tedirgin oldun değil mi? Tedirgin olacak bir durum yok. Senin şirket çok büyüyecek. O kadar büyüyecek ki patronun artık taşıyamaz olacak şirketi ve satacak. Yeni gelen patron da seninle çalışmak istemeyecek. Yeni patron yeni kadrolar... Dert edecek bir şey yok. Önünde koca 13 yıl var. Çalış köşeye para koy. Kendini geliştir. Bir kapı kapanır bir kapı açılır. Senin gibi biriyle her işveren çalışmak ister. ;)

Ayın sonunda!

Ayın sonunda!

Evet maalesef bu ayın sonunda kovuluyorsun! Sebebini asla tahmin edemezsin. En güvendiğin iş arkadaşlarından biri  tarafından patrona gammazlandın! Neymiş bütün işleri ona yığıyormuşsun. Bütün gün sosyal medyada aylaklık ediyormuşsun. Yalan tabii ki.. Seni kıskanıyor bu arkadaşın. Ayın sonuna tazminatsın kovacak seni. Avukat arkadaşlarına falan danış, tazminatı koparmaya bak. O arkadaşınla da yolları ayır yol yakınken..

2 ay!

2 ay!

Evet 2 ay sonra sana yol görünüyor! Hatta tüm iş arkadaşlarına yol görünüyor çünkü şirketin durumu kötü. Senin patron parayı kumarda yiyip bitirmiş. Sizin maaşlar hooop kumar masasında kalmış. Yani bizden duymanı istemezdik ama acı gerçekler bunlar. Senin 1 yıllık maaşını 1 gecede rulette kaybetmiş, tabii senin haberin yok bundan. 9-6 çalış sen. Ama üzülme daha iyi iş bulacaksın. ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
444
184
78
63
44
32
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fıttırella

aynı işyerinden 3 kere kovulmuş 4 kere işe alınmış biri olarak son iş tekliflerinde bir daha kovmama şartı getirdim.. rahatım!

momoftheprincess

Lan oğlum, arkamdan kuyumu kazacak kimse yok bu ofiste. Her şey benden sorulur :)))) "Evet 3 ay 7 gün sonra kovulacaksın! İş arkadaşların arkandan iş çeviriy... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ilk önce bir iş bulalim hayırlısıyla sonra kendimizi attıracak bir yol buluruz evelallah. :))))