Görüş Bildir
Haberler
Evlenmeye Hazır mısın?

etiket Evlenmeye Hazır mısın?

Melissa
22.04.2015 - 11:43 Son Güncelleme: 22.04.2015 - 11:54

Yaşınız mı geldi? Okul bitti mi? Askerliği yaptınız mı? Artık düzenli bir hayat mı istiyorsunuz? Hepsini boş verin, siz hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evlilik kurumunu tek kelimeyle özetle desek

2. Evliliğin bir rengi olsaydı ne renk olurdu?

3. Mümkün olsa hangisinin nikah memurunuz olmasını isterdiniz?

4. Sizin için ideal tatil beldesi hangisi?

5. Sizce en hüzünlü film sahnesi hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Düğününün nerede olmasını isterdin?

7. Evlilik ile ilgili söylenmiş sözlerden hangisi sence kesin doğru?

8. Bir çizgi film kahramanı seç

9. Bir gelin damat seç

10. Son olarak sence bir evin en önemli bölümü hangisi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen biraz daha bekar hayatın tadını çıkar!

Sen biraz daha bekar hayatın tadını çıkar!

Evlenme fikrine sıcak baksan da sen henüz evliliğe hazır değilsin. Çünkü daha yapmayı istediğin o kadar çok şey var ki evlenirsen bunlardan geri kalacağını düşünüyorsun. Zaten bu düşünceler içerisindeyken evlenmen karşı tarafa da yazık edeceğin anlamına gelir. Sen en iyisi, hayallerinin peşinden bir süre daha koş, tek başına hayatı keşfetmeye devam et. Belki de kaderindeki kişiyi bu yolculuklarından birinde bulacaksın.

Sen hazırlıklara başla yavaştan!

Sen hazırlıklara başla yavaştan!

Sen zaten evlilik fikrine çok uzun zamandan beri yakınsın. Sana göre hayatı paylaşmak gerek, insanoğlu yalnız olacak şekilde tasarlanmamış ve sen bunun eksikliğini çekiyorsun. Eğer hayatında biri yoksa artık daha ciddi bir şekilde aramaya başlasan iyi edersin, eğer zaten biri varsa hayırlı olsun diyelim, geç kalmadan yüzükleri takın. Hayırlı işlerde acele etmekte fayda vardır.

Senin önünde daha uzun bir yol var!

Senin önünde daha uzun bir yol var!

Sen evlilik fikrinin olabildiğince uzağındasın. Belki kurum olarak evlilik müessesesine karşı bir duruşun yok ama hayatının şu döneminde böyle bir şeyi düşünmek dahi istemiyorsun. Hem maddi, hem manevi olarak bu kuruma bir hayli mesafelisin. Kim bilir belki ömür boyu aynı kişiyle yaşama, aynı evi paylaşma, sorumluluk üstlenme, çocuk sahibi olma, vb. şeyler seni ölesiye korkutuyor. Netice olarak senin önünde uzun bir yol var, şimdilik o yolu tek başına yürüyeceksin.

Hayret, hala bekar mısın?

Hayret, hala bekar mısın?

Evli değilsen vallahi şaşırırız, sen 40 yıllık evli biri kadar evliliği özümsemiş ve kabul etmişsin. Senin artık derhal evlenmen, hayatını biriyle paylaşman lazım. 'Kimseyi bulamıyorum ki?' türünden yavan bahanelerin arkasına sığınma, ruh eşin dışarıda bir yerlerde seni bekliyor. Harekete geç ve onu bul. Farkında değil misin, bekarlık sana iyi gelmiyor!

Evlilik nedir ki? Sadece bir imza değil mi?

Evlilik nedir ki? Sadece bir imza değil mi?

Sen evlilikle mantık olarak bir bağ kuramıyorsun, belki de onu toplumun bir dayatması olarak görüyorsun. Birbirini seven iki insan, birlikte yaşamak için neden imza atmak zorunda olsun ki?... Ama öyle yürümüyor işler maalesef. Belki haklı olabilirsin, ileride devlet başkanı olursan bu konuyu gündeme getirirsin ama şimdilik toplumun dediği olacak. Önünde üç yol var; ya bu kuruma karşı çıkıp evlenmeyeceksin, ya boyun eğip vakti gelince evleneceksin ya da senin gibi düşünen biriyle imzasız, prosedürsüz birlikte yaşayacaksın. Karar senin, hayat senin.

Bu işler kısmet!

Bu işler kısmet!

Sen işi akışına bırakanlardansın. Belki de annene, halana, ailenin büyüklerine havale ettin bu işi. Olursa olur, olmazsa benim zaten bir hayatım var diyorsun. Aslında iyi de yapıyorsun, buna odaklı bir hayat yaşamıyor olman olumlu bir şey ama hayatının geri kalanını ilgilendiren böyle bir kararda daha aktif olman senin yararına olacak. Tamam kader, kısmet, vs. ama neticede kaderini kendin de yazabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
999
554
332
291
143
136
128
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?