Görüş Bildir
Haberler
Milan'dan Essien ve Ebola Yalanlaması

Milan'dan Essien ve Ebola Yalanlaması

Fatih
12.10.2014 - 21:21

Milan'dan Essien ve Ebola Yalanlaması

Milanlı Michael Essien’in ebola olduğu söylentileri jet hızıyla yalanlandı.

Bugün erken saatlerde dış basında yayılan haberde, Milan’ın orta saha oyuncusu Michael Essien’in ebola olduğu belirtildi. Hatta kırmızı siyahlı kulübün yöneticilerinden birinin ağzından Essien’in çok güçlü olması ve erken teşhis sayesinde hastalığı atlamasını beklediklerini bildiren bir açıklama bile yayınlanmıştı.

Ancak Milan resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada bunu yalanladı.

“Milan futbolcuları hakkında yurt dışında çıkan haberleri yalanlar. Bu haber temelsiz ve asılsızdır ve kulübümüzün hiçbir çalışanı tarafından da doğrulanmamıştır.”

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Milandan-Essie...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Essien, Ebola Hastalığına Yakalandı

AC Milan kulübünün Ganalı orta sahası Michael Essien, Ebola hastalığına yakalandı.

İtalya Serie A ekibi Milan'ın Ganalı orta sahası Michael Essien, Afrika Kıtası'nda ölüm saçan Ebola hastalığına yakalandı. AC Milan'dan bir yetkili haber doğruladı.

Milanlı yönetici Riccardo Coli, Essien'den gelen bu haber sonrasında şok olduklarını fakat Essien'in durumu üzerine iyimser olduklarını söyledi.

Coli, 'Essien çok güçlü biri ve Ebola tehşisi çok erken konuldu. Şu an uzmanların incelemesi altında ve iyi olacak. Kulüpteki herkes için şok edici bir hanber oldu fakat onun durumu üzerine iyimser düşünüyoruz' ifadelerini kullandı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/dunya/ita...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0