Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Emoji Kullanmaz Diyenlere Bakmayın! İşte Erkeklerin En Çok Kullandığı 17 Emoji

Erkekler Emoji Kullanmaz Diyenlere Bakmayın! İşte Erkeklerin En Çok Kullandığı 17 Emoji

theolonius
29.06.2015 - 13:48 Son Güncelleme: 06.07.2015 - 13:42

Emojiler hayatımıza tam olarak yerleştiler. Eskiden Msn Messenger zamanı az kullanılan emojiler şimdi ise çeşitli programlar ve Whatsapp sohbetlerinde olmazsa olmaz hale geldiler.

Biz de bundan yola çıkarak size erkeklerin en çok kullandığı 17 emojiyi nedenleriyle sıraladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

Evet yılan. Genellikle güzel bir espri sonrası ya da grupta yollanılan güzel bir kız sonrası oo yılanmış manasında cümle sonuna eklenir. Erkekler birbirlerini övmek için de yılan gibisin demeyip bunu yollarlar.

2.

2.

Zaten prensesten geçilmeyen ülkemizde karşı tarafa ciddi ciddi prenses olduğunu hissettirmek için yollanır. Demek istenen tamam baba evinde prensessin de bizim evimizde de seni prensesler gibi yaşatacağımdır.

3.

3.

Bakın bu oyunlara gelmeyin. Çoğunuz melek değilsiniz size melek emojisi atıldı diye tav olmayın. Güzel taktiktir ama umarım geçerliliği azalmıştır.

4.

4.

Kullanımı yılan emojisinin kullanımıyla paralellik gösterir. Ama bunu erkekler kendi aralarında da kullanır. Bomba gibi olmuşşun kanka demeyi pekiştirir. Diğer bir anlamı da bomba gibi hatunmuş biraderdir.

5.

5.

Bir sen bir ben bir de bebek demenin diğer şeklidir. Çok sevilen kız arkadaşa subliminal mesaj verilir. Mesajı kız genellikle geçiştirir ama en azından niyet belli edilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

Bunları yolladın ya çok tatlısın kardeşim emin ol. O kadar tatlı bir çocuksun ki bunu gönderdiğin kızın şekerini yükseltirsin. Bu ifadeleri kullanan erkekten uzak durun. Sinsidir, iki yüzlüdür, sözüne güvenilmez.

7.

7.

Bak bak bak akıl küpüne bak sen hele gönlüm sende diyemiyor da kalpli öpücük gönderiyor. Cevap olarak kalpli öpücüğü görürse bir dahaki akşam bundan 10 tane yollayacak haberiniz olsun. Yüz verirseniz sonucuna katlanırsınız.

8.

8.

Artistlik nişanıdır. Body sporuyla uğraşanlar dışarıda nasıl kolsuz t-shirtle geziyorlarsa sosyal medyada da bu emojiyle gezerler.Fırsatını buldukları anda da yapıştırırlar. Hani ben çok güçlüyüm bunu unutma manasında.

9.

9.

Konuşulan karşı tarafa böyle de tatlı biriyim denmek istenir. Espri ya da bir dokundurma yapılır sonuna eklenir ay seni yerim şapşik cevabı beklenir. Flört dönemi bu cevap gelmeyecek olsa da zamanla erkeğimiz amacına ulaşacaktır.

10.

10.

Bunu kullanan erkeğe evlerden ırak olsun diye karşılık verilmelidir. Hatta daha da ileri giderek sensin bok denmeli ki bir daha yollamasın kimse de bu emojiyi kullanarak küçük düşmesin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11.

11.

Her gece alemlere akan ortam çocuğu arkadaşımızın favori emojisidr. Akşam Caddebostan'a akıyoruz dimi kanka sonrası kullanılır. Zaten 2 bira sonrası pert olunacaktır.

12.

12.

Homofobik kankaların hoşlarına gitmeyen bir durumda oğlan mısın oğlum manasında birbirlerine attıkları emojidir. Homofobiklik hastalıktır asıl arkadaşlar. Bu tür kullanımlardan kaçınalım.

13.

13.

Ülkücülerin Ne Mutlu Türküm Diyene ve Türkün Türkten Başka Dostu Yok yazısı sonrasındaki emojisidir. Durumlarda sık kullanılır.

14.

14.

Amaç seni öldürürüm değil kanka ateş ediyorsundur. Ya da çoğu olarak ateş ediyoruz da denebilir. Yüksek ihtimalle böyle bir durum yoktur ama aşırı özgüven ülkemiz gençlerinde böyle bir akıma neden olmuştur. Hee ateş ediyorsun birader hee o kadar yakışıklısın ki.

15.

15.

Çok pis bir kullanımı vardır. Açık açık yazmayacağım erkek gruplarında sık kullanılır. Bu kadar pisleşiyorlar mı dediğinizi duyar gibiyim evet pisleşiyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16.

16.

Kazanılan zaferler sonrası olmazsa olmazdır. Siyasi görüşü bilenen solcu hanım arkadaşa şirin görünmek için de kullanılabilir. Bu konuda da son derece dikkatli olunmalıdır. Sinsilik barındırır.

17.

17.

Whatsapp'ta en çok kullanılan bu emoji erkeklerin de en çok kullandıklarındandır. Abartı içerir. Çok komik olmayan karşı cinse ya da kankaya karşı kullanılır ki gönlü olsun. Karşı taraf da ne kadar komik bir insanım diye düşünüp işkenceye devam eder.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
151
81
71
64
27
26
22