Görüş Bildir
Haberler
Erkeğe Hediye Kategorisinin Hakkını Veren 10 Hediye Seçeneği

Erkeğe Hediye Kategorisinin Hakkını Veren 10 Hediye Seçeneği

Sevgiliye Hediyeler
09.07.2014 - 15:02 Son Güncelleme: 09.07.2014 - 15:35

Babalar  günü, sevgililer günü, doğum günü gibi özel günlerde erkeklere hediye seçerken yaşadığımız kararsızlığı evleneceğimiz kişiyi seçerken bile yaşamıyoruz :) Erkeklere alınabilecek hediyelerim kısıtlılığı da bir yandan sinirlenmemize sebep olurken bir bakıma da işimizi kolaylaştırıyor. Çünkü hediye alacağınız kişinin nelerden hoşlandığını bildikten sonra nasıl bir hediye tercih edeceğinize kolaylıkla karar verebilirsiniz. Demek ki neymiş anahtar çözüm, hediye alacağınız kişinin nelerden hoşlandığını bilmenizden geçiyormuş :) Sevgiliye hediyeler kategorisinin en çok ürünleri sayesinde siz de en ideal seçeneği sevgilinize verebileceksiniz.  Erkeğe hediye edilmeyi hak eden en popüler 10 hediye seçeneği karşınızda!

Kaynak: http://www.sevgiliyehediyeler.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kişiye Özel D'S Damat Gömlek

1. Kişiye Özel D'S Damat Gömlek

Erkek arkadaşınıza alabileceğiniz en ideal hediye tabii ki gömlek. Ama öyle sıradan bir gömlek değil.. Yaka kısmına anlamlı bir cümle, cep ve manşet bölümlerine de isimlerinizin baş harflerini işletebileceğiniz bu gömleğin siyah-mavi ve beyaz renkleri bulunmaktadır.

2. Kişiye Özel Tavla Seti

2. Kişiye Özel Tavla Seti

Tavla oyununda ustalaşmış erkeklere hediye edilebilecek en anlamlı set karşınızda duruyor. Tam bir tavla tutkunu olan dostlarınıza üzerinde isimlerinin yazılı olacağı bir tavla seti hediye ederek onları dünyanın en mutlu insanı yapmanız mümkün.

3. Çakmaklı Kol Saati

3. Çakmaklı Kol Saati

Kolunda saati olmadığı zaman kendisini eksik hisseden ve sigara içen erkeklerin vazgeçilmezi haline gelecek çakmaklı kol saati hediye edilmeye değer kullanışlı bir armağan..

4. Bugün Çok Karizmatiksin Kupa Bardak

4. Bugün Çok Karizmatiksin Kupa Bardak

Hiçbir zaman karizmasından bir şey kaybetmeyen erkek arkadaşınıza, erkek kardeşinize ya da babanıza hediye edebileceğiniz 'Bugün çok karizmatiksin' kupa bardak sevdiklerinizin kendisini iyi hissetmesi için birebir..

5. Babalara Özel Gazete

5. Babalara Özel Gazete

Sırf spor sayfalarını incelemek için gazete okuyan dostlarınıza üzerinde kendi fotoğraflarının yer alacağı, manşet ve yazılarını sizin belirleyeceğiniz spor sayfası görünümünde bir hediye vermek istemez misiniz? İlginç hediye arayanlar bu ürünü eminiz çok sevecekler..

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kişiye Özel Ahşap Pipo

6. Kişiye Özel Ahşap Pipo

Kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeyen, piposu olmadan dışarıya çıkmayan erkeklerin sahip olabileceği en havalı pipo karşınızda! Üzerine hediye edeceğiniz kişinin isminin baş harfini kazıtabileceğiniz bu ahşap pipo, orijinal hediyeler arasındaki yerini kimseye kaptırmıyor.

7. Kişiye Özel Kadife Sigara Tabakası

7. Kişiye Özel Kadife Sigara Tabakası

Sigara içen bir erkeğe hediye edilebilecek en ideal ve farklı bu hediye seçeneğimize merhaba deyin :) Kadife kaplamasıyla şıklığına şıklık katan, üzerine isim yazılabilen bu sigara tabakası kullanışlılık açısından sigara kullanan bir erkeğe alınabilecek en ideal hediye..

8. Futbol Topu Kumanda

8. Futbol Topu Kumanda

Futbol fanatiği olan, kumandanın hakimi babanıza futbol topu şeklinde bir kumanda hediye edebileceğinizi söylesek ne tepki verirsiniz? 'Yok artık' dediğinizi duyar gibiyiz. :) Babanız bu kumandayı bir an olsun elinden bırakmak istemeyecek.

9. Kişiye Özel Yüzyılın En Yakışıklı Erkeği Sertifikası

9. Kişiye Özel Yüzyılın En Yakışıklı Erkeği Sertifikası

Yakışıklılığı ve efendiliğiyle her zaman taktir edilen erkek arkadaşınızı yüzyılın en yakışıklı erkeği ilan etmeye var mısınız? Kişiye özel olarak tasarlanmış bu sertifikaya, hediye edeceğiniz kişinin fotoğrafını bastırıp,  ismini yazdırabiliyorsunuz.

10. Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan

10. Kişiye Özel Gerçek Deri Cüzdan

Düz siyah cüzdanlar size de sıkıcı gelmeye başlamadı mı? Siyah vazgeçilmez bir renk kabul ediyoruz ama eğer cüzdan hediye etmeyi düşünüyorsanız, hediyenizin de sıradan cüzdanlardan bir farkı olmalı öyle değil mi? Üzerine isim yazılabilen hakiki deri bu cüzdan erkeklerin sahip olabileceği en kullanışlı ve özel hediyelerden..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın