Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan 'Çırağa Müjde' Sloganına Sinirlendi: Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Gözaltına Alındı

Erdoğan 'Çırağa Müjde' Sloganına Sinirlendi: Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Gözaltına Alındı

Eray İspir
17.03.2024 - 18:13 Son Güncelleme: 17.03.2024 - 18:30

Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitingine giden Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları  üyelerinin bir kısmı miting başlamadan gözaltına alındı. İçeri girmeyi başaran bir kısım dernek üyelerinin 'Çırağa müjde' sloganlarına sinirlenen Erdoğan', 'Çırağa müjde olmaz. Kalfaya, ustaya olur.' yanıtını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitingine giderek sesini duyurmak isteyen Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları derneği üyesi olan bir kısım vatandaş miting başlamadan önce polis tarafından gözaltına alındı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitingine giderek sesini duyurmak isteyen  Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları derneği üyesi olan  bir kısım vatandaş miting başlamadan önce polis tarafından gözaltına alındı.

Miting alanına girmeyi başarabilen bir grubun 'Çırağa müjde' sloganlarına sinirlenen Erdoğan, 'Çırağa müjde olmaz, kalfaya, ustaya olur. Onun için de bu tür adımlar yanlış adımlar. Konya’ya, Konyalıya sadakat ve siz bu sadakati bozmayın. Sen bizi dinle!' dedi.

Derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 'Konya Derneği yönetici ve üyelerimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın @RTErdogan Konya mitingine katılmak üzere miting alanına gittiler. Hiçbir şey yapmadıkları halde kapıda güvenlik uygulamasında alana girişlerine izin verilmedi. Akabinde dernek başkanımız ve arkadaşlarımız gözaltına alınarak polis merkezine götürüldüler. Sebepsiz yere yapılan bu uygulamayı ASLA kabul etmiyoruz. Arkadaşlarımızın bir an önce serbest bırakılmasını talep ediyoruz.' ifadeleri kullanıldı.

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu üyesi Avukat Sevda Erdan Kılıç ise gözaltı esnasında telefonlara el konularak görüntülerin silindiğini belirterek, bir minibüs içerisinde çekilen fotoğrafı 'Elde kalan tek görüntü' ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
27
14
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Friedrich Nietzsche

Kim s2ker Konyalı'yı :) bırak daha beterini görsünler itin götüne girmeye bile layık değil bu Konyalılar akide şekeri yiye yiye iyice kafayı buldular.

Bozkurt

Sefalet içindeki halka KKTC'ye saray yapmayı vaadetmek müjde oluyor da çırağa müjde neden olmuyor?

Berk

Çıraklarda sarayın fotoğrafına bakıp bakıp müjdelensinler işte.

Carpe Noctem

İfade özgürlüğü çok güzel, sen de gelsene