Görüş Bildir
Haberler
Elinden Ne Uçan Kurtuluyor Ne de Kaçan! 2500 Kadınla Birlikte Olan Dünyanın En Azgın Adamı!

etiket Elinden Ne Uçan Kurtuluyor Ne de Kaçan! 2500 Kadınla Birlikte Olan Dünyanın En Azgın Adamı!

Analar ne yiğitler doğuruyor bize de ağzı açık izlemek düşüyor. Bu kez sizi elinden ne uçanın ne de kaçanın kurtulabildiği, 10 yılda 2500 kadınla birlikte olmuş 'azgın reyiz'le tanıştırıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onun adı Danny Wagster.

Onun adı Danny Wagster.

27 yaşında ve İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşıyor. Meslek olarak kendine kişisel spor eğitmenliğini seçmiş. Herhalde bu mesleğin 2500'lük skora doğrudan katkı sağladığı yadsınamaz bir gerçek.

"Benim seks hayatım Hızlı ve Öfkeli"

"Benim seks hayatım Hızlı ve Öfkeli"

Danny seks hayatını 'Hızlı ve Öfkeli' olarak nitelendiriyor. Bu seks düşkünü adam ayrıca eğer bir kadınla yatmıyorsa onunla 1 ya da 2 günden fazla zaman harcamayacağını da sözleri arasına ekliyor.

Defalarca 'Threesome' yapmış.

Defalarca 'Threesome' yapmış.

Danny defalarca 'Threesome' yani üçlü seks yaptığını belirtiyor. İki kadınla aynı anda birlikte olmanın değişik ve her erkeğin tatması gereken bir duygu olduğunu söylerken çoğu zaman da bir gecede ikiden fazla kadınla ayrı ayrı birlikte olduğunu da hiç çekinmeden dile getiriyor.

Bir defasında aynı otel odasında 4 kadınla birlikte olmuş.

Bir defasında aynı otel odasında 4 kadınla birlikte olmuş.

Danny bir defasında Manchester'da bir otel odasında aynı gecede 4 kadınla ayrı ayrı birlikte olduğunu anlatıyor. Öyle ki biri gelip biri giderken çarşafları değiştirmeye bile fırsat bulamamış.

Düzenli ilişkisi varken bile 50 farklı kadınla birlikte olmuş.

Düzenli ilişkisi varken bile 50 farklı kadınla birlikte olmuş.

Danny'nin şu an düzenli bir ilişkisi yok ancak düzenli bir ilişkisi varken bile sayıyı arttırmak için elinden geleni yapmaya devam etmiş. Bu süre zarfında tam 50 farklı kadınla birlikte olmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Yatakta 10 üzerinden 11'im"

"Yatakta 10 üzerinden 11'im"

Yatakta kendini puanlamak zorunda kalsa 10 üzerinden 11 olacağını belirten Danny'nin performansı gerçekten iyi olmalı ki 2500 kadından biri de çıkıp bu adamla asla birlikte olmayın dememiş.

Babasına çektiği aşikar.

Babasına çektiği aşikar.

Danny'nin babası da kendi gibi çapkın ve seks bağımlısı bir adammış. Danny'nin babasının 5 farklı kadından toplam 12 çocuğu olmuş.

Korunmak mı? O da ne?

Korunmak mı? O da ne?

Seks yaparken korunmaktan ve prezervatif kullanmaktan nefret ettiğini belirten Danny yine de karşı taraf isterse mecburen prezervatif taktığını söylüyor. Prezervatif kullanmanın penisine cips poşeti takmaktan farkı olmadığını ve motivasyonunu tamamen düşürdüğünü belirten Danny hastalık kapmaktan da hiç çekinmiyor ve aklımıza adeta hayat kadınlarıyla birlikte olurken 'Biz Türküz bize bir şey olmaz' diyen dayıyı getiriyor.

Seks yapmadığı yer neredeyse yok.

Seks yapmadığı yer neredeyse yok.

Birçok kez barların, kulüplerin tuvaletinde seks yaptığını belirten Danny bunla da yetinmemiş. Atıl binalardan parklara kadar birçok yerde 'public' seks de yapmaktan çekinmemiş. Bize de bu koca yürekli adamın önünde saygıyla eğilmekten başka bir şey düşmüyor. Hep birlikte alkışlıyoruz. Helal olsun sana azgın reyiz. 👏🏻

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5815
840
708
486
252
149
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Black in Rainbow

Aynı şeyi bir kadın yapsa ,aynı şekilde önünde eğiliyoruz yazabilecekmisiniz (!)

Aybüke

Erkeğin orospusuda böyle oluyor işte.

Simay E.

bu adamın yerinde bir kadın olsaydı neler neler söylenirdi