Görüş Bildir
Haberler
Cüneyt Çakır'ın Durumu İyi

Cüneyt Çakır'ın Durumu İyi

Caner
23.11.2014 - 14:53 Son Güncelleme: 23.11.2014 - 18:36

Cüneyt Çakır'da Son Durum

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında 13.30 başlayan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında FIFA Kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır rahatsızlandı ve maçın ikinci yarısında sahaya çıkamadı.

Spor Toto Süper Lig'de bugün oynanan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçının devre arasında rahatsızlanan ve karşılaşmanın ikinci yarısına çıkamayan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Ciğerlerinde hava biriken Çakır'ın hastanede operasyon geçirdiği ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

DHA - Ercan ATA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/cuneyt-cakir-sa...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında 13.30 başlayan Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır sakatlandı ve maçın ikinci yarısında sahaya çıkamadı.

İlk yarısı 2-1 Gençlerbirliği üstünlüğü ile tamamlanan maçta ikinci yarı sakatlığından dolayı sahaya çıkamayan Cüneyt Çakır yerini karşılaşmanın 4. hakemi olan Mustafa Öğretmenoğlu'na bıraktı.

Cüneyt Çakır'ın maç sırasında kasığında bir ağrı hisettiği ve maçın ilk yarısını bu şekilde tamamladığı belirtildi.

Devre arası yapılan kontrollerde FIFA Kokartlı hakemimizin maça devam edemeyeceği anlaşıldı ve kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/spor/fut...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0