Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi "Prens" Dizisi Karakterisin?

Burcuna Göre Hangi "Prens" Dizisi Karakterisin?

Entel Feridun
23.04.2024 - 18:16

BluTV'nin sevilen dizisi Prens'te oynasaydın burcuna göre hangi karakter olurdun, hadi öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Larg

Larg

İstediğinde stratejik kararlar alabilen Larg bir Koç burcu!

Elçi Sangu

Elçi Sangu

Diziye kelime şakasının böylesi dedirten o karakter Boğa burcu!

Prens

Prens

İkizler burcunda doğmuş biri olarak, 'Prens' dizisindeki 'Prens' karakterine bürünüyorsun. Birazcık dalgacı, birazcık dağınık, bir nebze aldırmaz ama en çok kendini düşünen Prens sen oluyorsun. Tahtın ya da gücün peşinde değilsin, senin peşinden koştuğun şey arzuların, zevklerin ve tutkuların. Saf bir görüntü çizsen de, bir o kadar da uyanık bir kişiliğin var. Belki de bu durumu biraz şans faktörüne bağlayabiliriz. Eğer bir tahta oturacak olursan, bu tahtın en değerli mücevherlerle süslenmiş ve göz alıcı olması gerektiğine inanıyoruz.

Kraliçe Sion

Kraliçe Sion

Yengeç burcu biri olarak, Prens dizisindeki 'Kraliçe Sion' karakterine benziyorsun. Hayat, senin gibi biri için oldukça kolaydır. İnsanların zihnini yönlendirmek, senin için çocuk oyuncağıdır. İsteklerini elde etmek için bile parmağını kıpırdatmana gerek yok. Sözlerin, eylemlerinden daha fazla zarar verir. Bir strateji geliştirdiysen, kimse farkına varmadan onu uygularsın. Seninle karşı karşıya gelmek, gerçekten de korkutucu olabilir. Bu, senin gücünün ve etkinliğinin bir göstergesidir. Seninle uğraşmak, herkes için zor bir deneyim olabilir.

Anarkhia

Anarkhia

'Aslan burcu biri olarak, 'Anarkhia' karakterini canlandırdığın Prens dizisinde, belki biraz sinsi bir karaktere bürünmüşsün. İnsanları kendi çıkarların doğrultusunda yönlendirebilmekte oldukça başarılısın ve bu konuda hiçbir sınır tanımıyorsun. Çünkü bu, senin doğanı gereği öğrendiğin bir yetenek. Kraliçe olma hayalin var ve bu hayalini gerçekleştirmek için, mevcut Kraliçeyi tahtından indirebilecek her türlü stratejiyi kullanmaktan çekinmiyorsun. İyi bir insan olmak istediğin bir yanın var elbette, fakat ne yazık ki Kraliçe tahtına oturana kadar kötü bir karaktere bürünmek zorundasın.'

Köle

Köle

Başak burçlarının hizmet etme içgüdüsünü hayata geçiren o karakter!

Hasharia

Hasharia

'Hasharia' karakteri olarak, Prens dizisinde Başak burcu bir figür olarak karşımıza çıkıyorsunuz. Bir ülkenin geleceğini belirleyen, krallığın zekasını temsil eden bir varlıksınız. Yönetici olmanın ötesinde, bir liderin özelliklerini taşıyorsunuz. Bilinmeyenin peşinden giden, her zaman yol gösterici bir rol üstleniyorsunuz. Demokrasiyi savunuyor, ancak bu duruşunuzu anlayabilecek kaç kişi var? Krallığa aktarılacak daha pek çok bilgi ve öğretiniz var. Bu, sadece bir başlangıç. Daha fazlası için, hikayenin geri kalanını merakla bekliyoruz.

Kral Thun

Kral Thun

Akrep'in gizemli kişiliğini taşıyan Kral Thun olabilirdin!

Kalesh

Kalesh

'Kalesh' adındaki karakter, Prens dizisinin Yay burcu olan bir figürüdür. Tahtın hakimi olmak hayaliyle yanıp tutuşan Kalesh, bu hedefine ulaşmak için gözünü karartmış ve her türlü ahlaki sınırları aşmıştır. Acımasız ve hırslı bir karaktere sahip olan Kalesh, karşısına çıkan herkesi, kardeşi ya da yeğeni dahi olsa, çekinmeden ezebilecek bir yapıdadır. Onun bu tutkusu ve hırsı, ne yazık ki tamamen çıkarları doğrultusunda şekillenmiştir. Kendi çıkarları uğruna her şeyi göze alabilen Kalesh, dizideki bu hırslı ve acımasız karakteriyle ön plana çıkmaktadır.

Thenio

Thenio

'Thenio' karakteri, Sen Prens dizisindeki Oğlak burcu bir figür. Hırsının bazen onun görüş alanını daralttığı görülüyor, bu da onun dış dünyadan gelen etkilere fazlasıyla açık hale gelmesine neden oluyor. Yani, aslında bir lider olmaktan çok, yönlendirilen bir pozisyonda bulunuyor. Manipülasyona karşı savunmasız olduğu kadar, öfkesini kontrol etmekte de zorluk çekiyor. Bu durum, öfke anında yanlış kararlar almasına ve kaçınılmaz hatalar yapmasına yol açıyor. Bu, karakterin genel özelliklerini ve davranışlarını belirleyen temel unsurlardan biri.

Orion

Orion

Eğlenceli ve rahat kişiliği ile diziye renk katan Orion, kova burcu.

Larousse

Larousse

Hem duygusal hem de bilgili bir karakter olan Larousse, Balık burcu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
19
18
10
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın