Görüş Bildir
Haberler
Bu Siteleri Size Hiçbir Yerde Söylemezler! Bilenin Paylaşmaya Kıyamayacağı 13 Web Sayfası

etiket Bu Siteleri Size Hiçbir Yerde Söylemezler! Bilenin Paylaşmaya Kıyamayacağı 13 Web Sayfası

Erkam Evlice
16.06.2017 - 18:25

İnternet bir fırsat. Hem de en iyi şekilde değerlendirilmesi gereken türden bir fırsat.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sci-hub

1. Sci-hub

Bilginin gücü, avuçlarımızın içinde! Sci-hub, dünyanın dört bir yanındaki bilimsel veritabanlarını ayağınıza getiriyor. Akademik makalelerle sık sık haşır neşir olan insanlar için bulunmaz bir nimet kendisi.

2. Supercook

2. Supercook

Supercook, herkesin ihtiyaç duyup faydanalabileceği bir uygulama. Evdeki malzemelerinizi giriyorsunuz ve size bu malzemelerle yapabileceğiniz tarifleri veriyor.

3. Rainy Mood

3. Rainy Mood

İnternet'teki en gerçekçi yağmur simülasyonlarından biri. Kulaklığınızı takın ve kendinizi bir yağmur damlası gibi hafiflemiş hissedin!

4. EssayTyper

4. EssayTyper

Yazmanız gereken essay'i bir türlü yazamadınız ve hiç zamanınız kalmadı mı? Bu site sizin yerinize yazıyor. Konunuzu yazın yeter.

5. Deathclock

5. Deathclock

Vücut özelliklerinizi ve yaşınızı giriyorsunuz, size ne zaman öleceğinizi söylüyor! Bu elbette sembolik bir hizmet, fakat yine de zamanımızın kısıtlı olduğunu çok iyi bir şekilde hatırlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 10 Minute Mail

6. 10 Minute Mail

Herhangi bir siteye bir defalığına erişmek durumunda kaldınız ama illa üyelik mi istiyor? Pek de güvenilir olmayan bu siteye mail adresinizi verip sonradan spam mail yağmuruna tutulmamak için buradan ömrü 10 dakika olan bir mail alıyorsunuz. Aktivasyon mailini kullanıp üye olduktan sonra işlem tamamlanıyor!

7. TypeDrummer

7. TypeDrummer

Klavyeniz bir davul olsaydı? Bir şeyler yazıyorsunuz ve her harfine göre size bir davul beat'i oluşturuyor. Çok eğlenceli!

8. stolencamerafinder

8. stolencamerafinder

Kayıp fotoğraf makinesi bulucu. Her kameranın kendine özgü bilgilerini fotoğraflara işlediği bir datası mevcuttur (exif). Bu sitenin yaptığı da, eğer fotoğraf makineniz kaybolduysa ve başkası tarafından kullanıldıysa İnternet'i taraması ve bu makineyle çekilmiş fotoğrafları bulması.

9. The Faces of Facebook

9. The Faces of Facebook

Facebook'un yüzleri tek bir pencerede. Yalnızca tıklayın!

10. Playback.fm

10. Playback.fm

Doğum tarihinizi giriyorsunuz ve doğduğunuz gün listelerde birinci sırada olan şarkıyı size söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. ProjectAlexandria

11. ProjectAlexandria

Bir kitabı ya da yazarı beğendiniz ve benzer işler okumak mı istiyorsunuz? ProjectAlexandria tam olarak bu ihtiyaca yönelmiş kurulmuş bir site. Sadece sevdiğiniz eseri ya da yazarı girin ve keşfe çıkın!

12. If the Moon Were Only 1 Pixel

12. If the Moon Were Only 1 Pixel

Ay yalnızca 1 piksel olsaydı?

Güneş sistemi'nde dahi ne kadar küçük ve yalnız olduğumuzu görmek ister misiniz? Bundan daha çarpıcısı olabilir miydi, emin değiliz!

13. Unroll.me

13. Unroll.me

Mail adresinizi giriyorsunuz, mailinizin abone olduğu bülten gruplarını anında önünüze seriyor ve onları kontrol etmenizi sağlıyor. Çok kullanışlı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1104
323
124
57
49
48
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tosarık

önemli olan ne zaman ölecegimiz degil, önemli olan mutlu mu ölcez mutsuz mu odur bence. hayatta her istedigimi yapip 50 yasinda ölmeyi, 100 yasinda bir sey y... Devamını Gör

Shepard Sasi

bu ölüm sitesi baştan sıçtı bir kere.Mesela Smoker (sigara içen biri olarak) testi tamamladım 2056 dedi.Daha sonra non-smoker(sigara içmeyen ) olarak değişti... Devamını Gör

bu nedir ya

Your Personal Day of Death is... Monday, April 28, 2014 Seconds left to live... BEN ÖLMÜŞEEEMMMM