Görüş Bildir
Haberler
Bu Kez Artvin: İmam Hatip Öğretmenine İstismar Tutuklaması

Bu Kez Artvin: İmam Hatip Öğretmenine İstismar Tutuklaması

Deniz Gök
24.03.2016 - 18:28 Son Güncelleme: 25.03.2016 - 11:57

Artvin'de 14 yıl önce öğretmeninin tacizine uğrayan bir çocuk büyüdü, üniversiteyi bitirdi ve tekrar memleketine döndü. Araştırmaları sonucu 14 yıldır durumun değişmediğini ve öğretmenin çocuklara yönelik tacizinin sürdüğünü öğrendi. Başbakanlık İletişim Merkezi'ne yaptığı şikayet sonrası savcılık soruşturma başlattı. Savcılık, cinsel istismara uğradığı öne sürülen 15 yaşındaki iki erkek çocuğu dinledi. Yusufeli İmam Hatip Lisesi'nde öğretmen olan 46 yaşındaki R.A., küçük yaştaki çocuklara cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Artvin'in Yusufeli ilçesinde 2002 yılında eğitim gördüğü Yusufeli İmam Hatip Lisesi'nde, meslek dersi öğretmeni R.A.'nın cinsel tacizine uğrayan bir erkek öğrenci, lise mezuniyeti sonrasında üniversiteyi bitirerek öğretmen oldu.

Öğretmeni yıllar sonra şikayet etti

Öğretmeni yıllar sonra şikayet etti

14 yıl sonra ziyaret için geldiği memleketi Yusufeli ilçesinde uğradığı İmam Hatip Lisesi'nde kendisine cinsel tacizde bulunan R.A. ile karşılaşan adı gizli tutulan öğretmen, okulda araştırma yaptı ve bu kişinin çocuklara yönelik cinsel taciz tavrının değişmediğini öğrendi. 

Öğretmenin konuyla ilgili olarak Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yaptığı şikayet sonrası savcılık soruşturma başlattı.

Öğretmenin de ifadesine başvuran savcılık, cinsel istismara uğradığı öne sürülen 15 yaşındaki iki erkek çocuğu dinledi.

Playstation oyunları oynatmak vaadiyle evine götürdüğü erkek çocuklara cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen R.A. gözaltına alındı ve önceki gün çocuklara cinsel istismar suçlamasıyla çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karaman'daki Ensar Vakfı ve KAİMDER'de çocuklara yönelik cinsel istismar iddialarının gündeme gelmesinin ardından Meclis'te çocuk istismarlarının araştırılması için komisyon kurulmasına karar verilmişti.

Karaman'da istismarla suçlanan öğretmen için ise  'çocuğun nitelikli cinsel istismarı', 'hürriyeti tahdit', 'kasten yaralama' ve 'müstehcen görüntüleri izletme' suçlarından 600 yıla kadar hapsi isteniyor. İlk duruşma 20 Nisan'da gerçekleştirilecek.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak Can

Ülke pedofil, tecavüzcü, hırsız, terörist, şizofren, psikopat, sosyopat, yalancı ve yardakçı kaynıyor! Ve ne yazık ki bunlar hep 'dindarlık' adı altında yaşa... Devamını Gör

Semanur Fidan

böyle dindarlık olmaz olsun!

_orca_

AMA SİKECEM ARTIK DİNDAR GÖRÜNÜMLÜ SAPIKLIĞINIZI ŞEREF HAYSİYET YOKSUNU ORGANİZMALAR!! UZAK DURUN ULAN, ÇEKİN ÇOCUKLARDAN ELLERİNĞZİ!!

Külmiz Onaran

Ülkenin her tarafı boka sardı iyice.