Görüş Bildir
Haberler
Bize Bir Parti Hazırla Sana Ortamlardaki Lakabını Söyleyelim!

etiket Bize Bir Parti Hazırla Sana Ortamlardaki Lakabını Söyleyelim!

oinkal
04.04.2018 - 18:45

Partini düzenle, arkadaş ortamında nasıl anıldığını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz..!

2. Yaşını da öğrenelim...

3. Şimdi, partin için güzel bir yer seç!

4. Partiye ortalama kaç kişiyi çağırırsın?

5. Hangi müzik türünü tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğer bir oyun oynanacaksa, hangisini tercih edersin?

7. Peki, aşağıdakilerden hangisi senin tarzına daha çok uyuyor?

8. Favori içeceğini seç!

9. Peki, içecek konusunu nasıl çözersin?

10. Son olarak bir yemek seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cool çıktın!

Ortamlara istersen gelir, istersen gelmezsin, öyle her şeyi beğenmeyen birisin.Senin partine gelecek insanlar da seçili olmalı, beğendiğin erkekler veya kadınlar gelir, beğenmediklerime whatsapp’tan bile yazmazsın. Ayrıca sen tam yürüyen özgüvensin, geride kalmak hoşuna gidiyor ama kesinlikle şeklinle konuşuyorsun.

Ortamcı çıktın!

Eller havaya, nerede içecekler! Dediğini duyar gibiyiz, “ya hocam Cumartesi akşamı çok fena bi’ dj çalıyor” cümlesini arkadaşların en çok senden duyuyor olmalı. Hayır, bu kadar enerji bu kadar sinerji nereden geliyor? Sen arkadaşların arasında ortamcı olan kişisin. Bazen aşırı olabilirsin ama kesinlikle bir parti düzenleyeceksen, o parti hem iyi hem de kalabalık olur. Yancın çok!

Mantıklı çıktın!!

Sen vize zamanı etkinlikleri elinin tersiye iten arkadaşsın. Sen, finallerde değeri anlaşılan, normal zamanlarda oyun bozan dedikleri arkadaşsın! Sen dostum, evet sen... Arkadaşlarının arasında sezona göre gecelerin katiliyken ufukta yapılacak işler, çalışılacak sınavlar göründüğün de “abi, iyi ki uyardın ya” denilen kişisin. Senin partine gidilir be dostum!

Yalnız kurt çıktın!

Sen dostum, içine kapanık, çok çabuk sıkılan ve sıkıntını ancak yalnızken geçirebilen birisin, parti falan sana göre değil, saçma sapan insanlar, çok fazla ses, hoşlanmadığın ve samimi olmak istemediğin insanlara karşı güleryüzlü olmak, aman çok gereksiz diyorsun. Sen kendi kendine yetersin!

Yürüyen kalite çıktın!

Belli ki kalite kokan birisin, hayatta kaliteli şeyler kullanmak senin için önemli. Giydiğin kıyafetten, kullandığın yüz kremine veya traş losyonuna kaliteli ürünler

kullandığına eminiz. Yapacağın partinin de seni yansıtması senin için önemli,

abartılı, çocuksu şeyler yerine oturaklı ve yerini belli eden şeyleri istiyorsun.

Kaliteli insansın vesselam.

Oyunbozan çıktın!

Ortamlarda parti lafı döndüğünde hafiften geriliyorsun, bu külfetle uğraşmak sana sıkıcı ve zor geliyor. Hem maddi hem manevi olarak belli ki partilemek sana göre değil. Bu yüzden genelde partiyi 'eken' kişi sen oluyorsun. Arkadaşların sana oyunbozan diyor. Sen sadece rahat olmadığın ortamlarda ve durumlarda bulunmak istemiyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
495
245
177
106
52
37
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın